Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    CanalDigitaal levert HD-beelden EK voetbal op campings

    Het Luxemburgse mediabedrijf M7 Group S.A en de internetsite campings.nl hebben de handen ineen geslagen en bieden een overzicht van campings waar het EK voetbal in HD te zien is
    Jarco Kriek
    4 juni 2012
    comments 0
    CanalDigitaal levert HD-beelden EK voetbal op campings

    Het Luxemburgse mediabedrijf M7 Group S.A en de internetsite campings.nl hebben de handen ineen geslagen en bieden een overzicht van campings waar het EK voetbal in HD via satelliettelevisieaanbieder CanalDigitaal te zien is.

    Consumenten die tijdens het EK voetbal willen kamperen, kunnen vooraf bekijken of een camping zogenaamd EK-OKÉ is. Dat wil zeggen dat er op de camping faciliteiten aanwezig zijn om in een gezamenlijke ruimte het EK voetbal in HD-kwaliteit te bekijken. Hiervoor is de website campings.nl omgedoopt in EKCampings.nl.

    EK-Camping Check

    CanalDigitaal en campings.nl hebben een speciale EK-Camping Check opgesteld en hebben honderden campings hieraan onderworpen. Uitgezocht is of het scherm groot genoeg is, het beeld van hoge kwaliteit zodat het ook in de zon goed te zien is, de geluidsinstallatie goed is en of men in de schaduw kan zitten. Als de betreffende camping aan deze criteria heeft voldaan, krijgt de camping het stempel EK-OKÉ.

    CanalDigitaal recreatieabonnement

    Wie het EK voetbal in privésfeer in eigen caravan of camper wil bekijken, kan dit natuurlijk ook via een eigen schotelontvangstinstallatie doen. De EK voetbalwedstrijden worden op de Nederlandse publieke tv-kanalen uitgezonden. Deze zijn zonder abonnement via een CanalDigitaal-smartcard te bekijken. Deze moet wel bij CanalDigitaal geregistreerd zijn. Ook de HD-kanalen van de publieke omroep zijn via deze manier zonder maandelijkse kosten te bekijken. Wie echter ook naar het dagelijkse voetbalprogramma VI Oranje op RTL 4 wil kijken, dient wel een abonnement bij CanalDigitaal af te sluiten. Speciaal voor recreanten is bij CanalDigitaal een recreatieabonnement verkrijgbaar die alleen in de lente- en zomermaanden voor beeld op meerdere tv- en radiozenders zorgt.

    EKEK voetbalCanalDigitaalsatellietHDAstra3SESAstra BeneluxSES BeneluxNOSStudio SportzomerRTL 4VI Oranje

    Reacties

  1. TV-TIP The Proposal

    The Proposal
    RTL 8 om 20:25 uur
    De Canadese Margaret (Sandra Bullock) heeft een goede baan in de VS. Haar verblijfsvergunning is bijna verlopen, waardoor ze het risico loopt dat ze het land moet verlaten. Daar is maar één oplossing voor: trouwen. Dus dwingt ze haar assistent Andrew (Ryan Reynolds), die ze al jarenlang het leven zuur maakt, tot een huwelijk.

    TV-TIP The Rise and Fall of Victoria's Secret

    The Rise and Fall of Victoria's Secret
    RTL Z om 20:30 uur
    Een paar jaar geleden was het lingeriemerk Victoria’s Secret het helemaal. Met de mooiste modellen, flitsende fashion shows en een exclusief imago veroverden Victoria’s bustehouders en stringetjes de wereld. Achter de schermen van het bedrijf ging echter een door en door verrotte wereld schuil. CEO Les Wexner werkte samen met de beruchte viespeuk Jeffrey Epstein, en de cultuur binnen het bedrijf bleek keihard én vrouwonvriendelijk. Door alle negatieve publiciteit vielen de ‘angels’ keihard van hun wolkjes af, en ging de lingeriegigant een paar jaar geleden zelfs ten onder.

    Interview