Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Gesprekken lijsttrekkers op Politiek 24

    De verkiezingen voor een nieuw Nederlands kabinet naderen met rasse schreden. Nieuwsuur voelt alle lijsttrekkers aan de tand en publiceert de interviews op Politiek24 en via het web.
    Jan-Hein Visser
    13 augustus 2012
    comments 0
    Gesprekken lijsttrekkers op Politiek 24
    De verkiezingen voor een nieuw Nederlands kabinet naderen met rasse schreden. Nieuwsuur voelt alle lijsttrekkers aan de tand en publiceert de interviews op Politiek24 en via het web.

    De volledige interviews zijn van maandag 13 tot en met vrijdag 17 augustus te zien op het digitale themakanaal Politiek 24 en worden daarna op internet gepubliceerd. Wat vinden de lijsttrekkers de belangrijkste onderwerpen voor de komende jaren? Hoe willen ze de crisis te lijf gaan, en wie zal dat het meest voelen in de portemonnee? Nieuwsuur-verslaggevers Reijer Zwaan, Nynke de Zoeten en Pim van Galen spreken uitgebreid met alle lijsttrekkers (behalve demissionair minister-president Rutte).

    interviews lijsttrekkers op politiek 24

    Alle interviews zijn op het digitale kanaal te zien om 12.00, 16.00 en 23.00 uur met elke dag twee kandidaten:

    Maandag 13 augustus
    Emile Roemer (SP) en Kees van der Staaij (SGP)

    Dinsdag 14 augustus
    Diederik Samsom (PvdA) en Arie Slob (CU)

    Woensdag 15 augustus
    Geert Wilders (PVV) en Jolande Sap (GL)

    Donderdag 16 augustus
    Sybrand van Haersma Buma (CDA) en Marianne Thieme (PvdD)

    Vrijdag 17 augustus
    Alexander Pechtold (D66) en Hero Brinkman (DPK)

    Politiek 24lijsttrekkersverkiezingennieuwsuur

    Reacties

  1. TV-TIP 90's Dance

    90's Dance
    NPO 3 om 20:22 uur
    Danceformatie T-Spoon scoorde nooit een nummer 1-hit in Nederland, maar ging in 1997 wél de halve wereld over met de zomerhit Sex on the Beach. De groep haalde hoge noteringen in Groot-Brittannië en Nieuw-Zeeland en haalde in Japan wél de nummer 1-notering. In de laatste aflevering van 90’s Dance vertellen alle betrokkenen over de bizarre tijden die aanbraken nadat ze een wereldhit scoorden met de ondeugende dance-classic. Zangeres Linda Estelle durfde haar ouders bijna niet te vertellen over het succes.

    TV-TIP The Survivor

    The Survivor
    RTL 7 om 20:25 uur
    De Poolse Harry Haft (Ben Foster) moet concentratiekamp Auschwitz overleven door letterlijk te vechten voor zijn leven. Een SS-officier dwingt hem om het op te nemen tegen zijn medegevangenen. Hij overleeft het kamp en gaat naar New York. Daar begint hij weer met boksen, in de hoop op bekendheid, zodat zijn geliefde hem terug kan vinden.

    Interview