Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Gratis online platform Hilversum TV brengt oudejaarsconferences

    Het nieuwe gratis online videoplatform Hilversum TV toont veel oudejaarsconferences en biedt daarmee een alternatief om het jaar uit te luiden. Het platform met veel toppers van vroeger wil binnenkort verder uitbreiden.
    Jan-Hein Visser
    31 december 2016
    comments 0
    Gratis online platform Hilversum TV brengt oudejaarsconferences
    Foto ANP
    Het nieuwe videoplatform HilversumTV biedt een ouderwets gezellige Oudejaarsavond met de beste oudejaarsconferences van cabaretiers als Wim Kan, Youp van ’t Hek en Freek de Jonge. Ook de muziekliefhebber komt op HilversumTV aan zijn trekken met onder andere muziekspecials van ABBA, Anita Meyer, BZN en Doe Maar. HilversumTV is een gratis online platform dat de mooiste uitzendingen uit 65 jaar televisie verzamelt. HilversumTV is te vinden op hilversumtv.nl en te bekijken op tv’s met internet, pc’s, tablets en smartphones. Het kent een eenvoudige zoekfunctie waarmee veel bekende programma's van vroeger te vinden zijn. Het platform wil verder uitbreiden met een HilversumTV-app voor iOS en Android.
    Hilversum TVHilversumoudjaarjaarwisselingconferencesonlinevideo

    Reacties

  1. TV-TIP Koningsdag 2024

    Koningsdag 2024
    NPO 1 om 10:45 uur
    De Koninklijke familie wordt vandaag feestelijk ontvangen in Emmen. Trotse Emmenaren laten de mooiste kanten hun stad zien, en ook op muzikaal gebied wordt er flink uitgepakt. De Drentse troubadour Daniël Lohues geeft een optreden, en koning Willem-Alexander maakt kennis met The King van Emmen: de populaire Elvis-imitator Bouke Scholten.

    TV-TIP Agatha Christie's Marple

    Agatha Christie's Marple
    BBC First om 12:15 uur
    Wie geen zin heeft in alle oranje feestvreugde kan terecht bij Jane Marple. De amateurdetective helpt een jongedame die vanuit India terug naar Engeland verhuist. Deze Gwenda heeft een mooi huis gekocht aan de kust, maar sinds ze haar handtekening onder de akte zette heeft ze last van vreselijke dromen en visioenen. Marple duikt in de geschiedenis van het huis en ontdekt dat daar gruwelijke dingen gebeurden. Maar wat is de link met haar rijke cliënte?

    Interview