Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Joyne maakt zenderaanbod en abonnementen bekend

    De nieuwe Nederlandse tv-aanbieder Joyne heeft het zenderaanbod en de verschillende flexibele abonnementsvormen aan Totaal TV bekendgemaakt.
    Jarco Kriek
    26 juni 2017
    comments 18
    Joyne maakt zenderaanbod en abonnementen bekend

    Het zenderaanbod bestaat uit tv-zenders van NPO, RTL, SBS Broadcasting, Discovery Networks Benelux, FOX International Channels Benelux, Muziekkiosk, Xite, regionale omroepen en VRT. Alle zenders worden zoveel als mogelijk in HD-kwaliteit aan klanten geleverd. Joyne gaat de zenders in twee abonnementsvormen aanbieden die beide flexibel zijn. Men kan een abonnement voor een periode van één, drie, zes of twaalf maanden afsluiten. Bij een abonnementsvorm van kortere duur wordt de maandelijkse abonnementsprijs hoger dan bij een jaarabonnement. Kiest men voor een abonnementsvorm van drie of twaalf maanden dan kan men binnen een vooraf bekende periode zelf bepalen welke maanden men het vooruit betaalde abonnement wil gebruiken. Dit gaat per blokken van een maand.

     

    Joyne Travel Lite

    De eerste abonnementsvorm van Joyne is Travel Lite. In dit abonnement worden zenders van NPO, RTL, SBS Broadcasting, Discovery HD, Eurosport HD en de regionale omroepen geleverd. Joyne kan op dit moment nog geen definitieve prijsstelling van de abonnementen bekendmaken, maar geeft desgevraagd aan Totaal TV wel richtprijzen. Travel Lite voor een periode van een maand gaat rond de 30 euro kosten. Deze abonnementsvorm gaat bij drie maanden 20 euro per maand kosten. Bij zes maanden is de richtprijs 15 euro per maand. Een jaarabonnement gaat dertien euro per maand kosten. De inschrijfkosten bij het Travel Lite abonnement zijn dertig euro. Extra smartcards koppelen aan het hoofdabonnement is bij Travel Lite niet mogelijk. Kiest men voor het flexibele abonnement van één, drie of zes maanden dan dient het volledige abonnementsbedrag vooraf betaald te worden

     

    Basispakket

    Het Basispakket van Joyne biedt dezelfde zenders als het Travel Lite-abonnement aangevuld met onder meer de drie zenders van de Vlaamse publieke omroep VRT - te weten Een, Canvas en Ketnet -  24Kitchen, National Geographic, Eurosport 2, Xite, TV Oranje, Schlager TV, Nashville TV en de drie kanalen van betaalzender FOX Sports Eredivisie. Joyne wordt daarmee de eerste aanbieder die FOX Sports Eredivisie 1, FOX Sports Eredivisie 3 en FOX Sports Eredivisie 5 in het basispakket gaat aanbieden. Ook de erotische zenders Secret Circle en Dusk worden in deze abonnementsvorm geleverd. De maandelijkse richtprijzen van het Joyne basispakket zijn: veertig euro (maand), 33 euro (drie maanden), €27,50 (zes maanden) en €20,00 tot €22,50 (jaar). Net als bij Travel Lite dient het volledige abonnementsbedrag bij een contractperiode korter dan twaalf maanden vooruit betaald te worden en bedraagt bij alle abonnementsvormen het inschrijfgeld dertig euro.

     

    Extra smartcards

    Bij het Basisabonnement kan bij Joyne aan de hoofdkaart wel extra virtuele smartcards gekoppeld worden. Dit aantal is maximaal drie extra smartcards. De kosten van de extra smartcard bedragen vijf euro per maand en de inschrijfkosten tien euro per extra smartcard. Met de extra smartcard kan bij Joyne alle kanalen bekeken worden die ook op de hoofdkaart zichtbaar zijn. Het gaat bij de extra smartcards evenals bij het hoofdabonnement niet om een fysieke maar een virtuele smartcard die in een door Joyne gebruikte Conax CI+ module aanwezig is. Hierdoor moet ook voor het kijken via een extra smartcard-abonnement een CI+ module gekocht worden.

     

    Conax CI+ module

    Joyne maakt bij het zenderaanbod gebruik van de Conax-codering. Om naar de zenders te kunnen kijken, is een Conax CI+ module met inwendige virtuele smartcard nodig. Deze CI+ module is binnen enkele weken in Nederland voor een prijs rond de 99 euro in de satellietvakhandel verkrijgbaar. Joyne gaat niet met een fysieke smartcard werken, maar zegt wel dat alle HD-satellietontvangers met een CI-slot geschikt zijn voor gebruik van de benodigde Conax CI+ module. Joyne gaat binnenkort uitzenden via de Eutelsat 9B-satelliet op 9 graden oost en wordt de concurrent bij het leveren van satelliettelevisie van Canal Digitaal.

    JoynesatellietEutelsatEutelsat 9BdigitaalbasispakketTravel LiteabonnementflexibelConaxCI+ modulevirtuele smartcardsmartcardNPORTLSBS BroadcastingFOX Sports

    Reacties

  1. TV-TIP Ik Ben Onzichtbaar

    Ik Ben Onzichtbaar
    NPO 3 om 19:20 uur
    Het verhaal van Joodse kinderen in de Tweede Wereld­oorlog wordt concreet gemaakt met voorwerpen die ze in Nederland achterlieten. Kinderen in de studio kunnen vragen stellen over de poppenhuizen, kleding of instrumenten. Door middel van stopmotion-filmpjes wordt duidelijk wat er met de vorige eigenaartjes van de spullen gebeurd is. Ik Ben Onzichtbaar leert de jeugd over WO II op een manier die dicht op hun eigen belevingswereld aansluit.

    TV-TIP Dwars door de Lage Landen

    Dwars door de Lage Landen
    NPO 2 om 20:16 uur
    Arnout Hauben wandelt van Lauwersoog naar De Panne, en betreedt in deze week Drenthe. Zijn groep wordt opgeschrikt door het gebrul van een leeuw, en na een korte zoektocht vinden ze een opvang voor mishandelde dieren. Niet ver daar vandaan bezoeken ze Wilhelminaoord, waar vroeger arme families en zwervers aan het werk werden gezet. Arnaud spreekt met de laatste zwerver in het dorp, en dat blijkt een bijzonder figuur.

    Interview