Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Kampioenschap amateurvoetbal live op FOX Sports

    Betaalzender FOX Sports zendt op 23 en 30 mei de strijd om het kampioenschap in het amateurvoetbal tussen FC Lienden en Kozakken Boys live uit.
    Jarco Kriek
    20 mei 2015
    comments 4
    Kampioenschap amateurvoetbal live op FOX Sports

    Betaalzender FOX Sports zendt op 23 en 30 mei de strijd om het kampioenschap in het amateurvoetbal tussen FC Lienden en Kozakken Boys live uit.


    In twee wedstrijden strijden de kampioenen van de Topklasse-competities van zaterdag en zondag om het algeheel Nederlands amateurkampioenschap. Beide wedstrijden beginnen om 17.00 uur en worden op tv-kanaal FOX Sports 1 uitgezonden. De eerste wedstrijd speelt Kozakken Boys thuis in Werkendam. Een week later is de return in Lienden.

    FOX SportsFOX Sports EredivisieKNVBamateurvoetbalkampioenkampioenschapvoetbalFC LiendenLiendenKozakken BoysWerkendamFOX Sports InternationalZiggoKPNKPN WholesaleTelfortFOX Sports GOvoetbaltennisFormule EBundesligaFA CupWimbledonEredivisiekabelglasvezelDSLVDSLADSL

    Reacties

  1. TV-TIP Pearl Harbor

    Pearl Harbor
    RTL 7 om 20:25 uur
    1941. Danny (Josh Hartnett) is gelegerd op de Amerikaanse marinebasis Pearl Harbor. Evelyn (Kate Beckinsale), de vriendin van zijn vriend Rafe (Ben Affleck), werkt er als verpleegster. Rafe vecht in Engeland tegen de nazi's. Als hij vermist raakt zoekt Evelyn steun bij Danny. Op 7 december 1941 valt de Japanse luchtmacht Pearl Harbor aan.

    TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

    Mr. Frank Visser doet uitspraak
    SBS6 om 20:30 uur
    Anna stoort zich enorm aan haar buurman Leo, en dan vooral aan de reusachtige bus die hij steeds pontificaal voor haar raam parkeert. Ondanks de klachten van Anna is Leo niet van plan om het voertuig ergens anders neer te zetten. Wat hem betreft staat hij keurig geparkeerd, en de buurvrouw heeft gewoon dikke pech. Viktor probeert tussen de ruziemakers te bemiddelen, en mr. Frank Visser slaat het wetboek erop na om te kijken of het verboden is om iemands uitzicht te verpesten.

    Interview