Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Meerderheid huishoudens heeft Alles-in-1

    Meer dan de helft van de Nederlandse huishoudens maakt gebruik van een triple play-abonnement. Bij dit soort Alles-in-1-abonnementen wordt tv, internet en telefonie geleverd.
    Jarco Kriek
    6 april 2014
    comments 11
    Meerderheid huishoudens heeft Alles-in-1

    Meer dan de helft van de Nederlandse huishoudens maakt gebruik van een triple play-abonnement. Bij dit soort abonnementen – ook wel Alles-in-1 genoemd – wordt tv, internet en telefonie geleverd.

    Triple play-abonnementen zijn voor aanbieders belangrijk omdat klanten een totaalaanbod van diensten aangeboden krijgen waardoor er geen klantrelatie met concurrenten noodzakelijk is. Om deze reden moedigen de aanbieders in Nederland – waaronder de drie grootste speler KPN, UPC en Ziggo – hun klanten aan om triple play-abonnementen af te nemen. Dit zorgt voor een flinke toename van het aantal Alles-in-1-abonnementen. Inmiddels maakt ruim 53 procent van de Nederlandse huishoudens van dit soort abonnementen gebruik. Dat blijkt uit een onderzoek van Telecompaper.

    KPN en UPC succesvolst

    KPN en UPC zijn het succesvolst in het aantrekken van nieuwe triple play-klanten. Samen met Ziggo zijn deze marktpartijen de grootste Alles-in-1-aanbieders. Het KPN-budgetmerk Telfort wint volgens Telecompaper steeds meer triple play-klanten. Telfort biedt haar diensten via het koperdraadnetwerk van moederbedrijf KPN en de glasvezelnetwerken van Reggefiber aan. KPN is meerderheidsaandeelhouder in glasvezelexploitant Reggefiber.

    Quad play

    Telecomaanbieders hebben naast triple play- ook quad play-abonnementen in het productaanbod. Hierbij wordt naast tv, internet en vaste telefonie ook mobiele telefonie geleverd. KPN heeft de afgelopen maanden voor haar quad play-abonnementsvorm KPN Compleet veel reclame gemaakt.

    Alles-in-1. triple playquad playZiggoKPNUPCTelfortkabelDSLADSLVDSLglasvezelReggefiberinternetmobielvastmobieltelefoontelefonieTelecompaper

    Reacties

  1. TV-TIP Wat te doen met je pensioen?

    Wat te doen met je pensioen?
    RTL Z om 17:30 uur
    Veel mensen kijken uit naar hun pensioen, ­terwijl anderen vrezen voor ‘het zwarte gat’ dat misschien ontstaat als je de hele dag weinig om handen hebt. Frans en Willem trekken door de Achterhoek om ideeën op te doen voor hun eigen ­pensioen. Wordt ’t vrijwilligerswerk, een bed and breakfast óf beginnen ze alsnog een carrière als ‘online ­influencer’? Willem en Frans proberen meerdere opties, en voorzien hun pogingen van heerlijk droog commentaar.

    TV-TIP Down Home Fab

    Down Home Fab
    TLC om 19:00 uur
    Chelsea Houska werd een bekende Amerikaan door haar deelname aan 16 and Pregnant, waarin ze vaak ruzie had met haar vriend Adam, die liever drugs gebruikte dan dat hij voor hun dochter zorgde. Nadat ze deze loser dumpte ging ze tóch een mooie toekomst tegemoet met haar nieuwe vriend Cole. Chelsea en Cole zijn inmiddels getrouwd, en drie kinderen verder. In Down Home Fab ontwerpen en bouwen ze nieuwe interieurs voor woningen én kleine bedrijven. Ondertussen gaat de opvoeding van de vier kinderen gewoon door, en dat zorgt nog weleens voor problemen bij het drukke stel.

    Interview