Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Telenet test opnemen op afstand

    De Belgische kabelaanbieder Telenet is begonnen met een publieke test voor het op afstand programmeren van de Telenet Digicorder. In Nederland is zusterbedrijf UPC ook al met zoiets bezig.
    Jan-Hein Visser
    29 april 2010
    comments 0
    Telenet test opnemen op afstand
    De Belgische kabelaanbieder Telenet is begonnen met een publieke test voor het op afstand programmeren van Telenet Digicorder. In Nederland is zusterbedrijf UPC ook al met zoiets bezig. Het gaat in de test om een zogenaamde publieke beta versie.

    Waar ter wereld kan de Telenet abonnee dan van op afstand de digicorder die thuis staat programmeren. Dit alles moet gaan plaatsvinden via TV.be. De publieke beta van de Digiprogrammer maakt het mogelijk om via de TV-gids op TV.be simpelweg de gewenste programma’s op te nemen aan te klikken.

    Het komt overeen met alsof men voor het televisiescherm zit en via de afstandsbediening de digicorder bedient. Eenmaal weer thuis kan men dan de uitzending alsnog bekijken dan rustig genieten van de favoriete uitzendingen. De Digiprogrammer zal binnenkort ook via een mobiele website beschikbaar zijn. Op termijn volgen dan nog specifieke applicaties voor de iPhone, Androidtelefoons en Windows Mobile.

    Wie als één van de eersten de kans wil krijgen om de Digiprogrammer te gebruiken, dient zich aan te melden op TV.be met de Telenet klantenlogin of Telenet internetlogin (registreren hoeft niet). Bestaande TV.be-gebruikers kunnen daarna hun TV.be-account aan hun Telenet login koppelen.
    Telenet

    Reacties

  1. TV-TIP Zeeman Confronteert

    Zeeman Confronteert
    RTL 5 om 20:30 uur
    Thijs Zeeman is weer aan de beurt om schimmige figuren te achtervolgen en ontmaskeren. Samen met privédetective Nico gaat hij weer achter stalkers, oplichters en malafide bouwbedrijven aan. Een paar van zijn meest spraakmakende zaken van de afgelopen jaren kregen trouwens nog een bizar staartje. Slachtoffers van stalking bleken zichzelf te achtervolgen, of maakten juist andere mensen het leven zuur. Uiteindelijk hielp Thijs’ onderzoek om ook hen te ontmaskeren.

    TV-TIP Urk!

    Urk!
    SBS6 om 20:30 uur
    De fleurige avonturen van het corso in Sintjansklooster waren geen groot succes op SBS6, maar gelukkig kan de zender altijd terugvallen op de kleurrijke types uit Urk. Het tiende seizoen wordt verlengd met een paar extra afleveringen waarin wat losse eindjes aan elkaar worden geknoopt. Gerda en Klaas zijn eindelijk klaar met verbouwen, en Mathilde verheugt zich op de tewaterlating van de boot. Teun Föhn kan eindelijk zijn showroom openen. Een zangcarrière zit er niet in voor Greetje, maar ze heeft alweer een nieuw plan.

    Interview