Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Terugkeer Feyenoord in Champions League live op tv, radio en internet

    De Rotterdamse voetbalclub Feyenoord keert na lange tijd terug in de Champions League. De eerste wedstrijd tegen Manchester City is live op tv, radio en internet te volgen.
    Jarco Kriek
    13 september 2017
    comments 1
    Terugkeer Feyenoord in Champions League live op tv, radio en internet
    Foto ANP

    Op tv kan ieder Nederlandse tv-huishouden via Veronica naar Feyenoord – Manchester kijken. Ook betaalzender Ziggo Sport besteedt ruim aandacht aan deze wedstrijd. Daarnaast kan via deze betaalzender ook naar vier andere wedstrijden live gekeken worden. Wie via internet deze Champions League-wedstrijd wil volgen, kan op nu.nl terecht. Abonnees van Ziggo Sport Totaal kunnen ook via het mobiele tv-platform Ziggo Sport GO kijken.

     

    Radio Rijnmond

    Op de radio is de wedstrijd live en integraal via NPO Radio 1 te beluisteren. De uit Rotterdam afkomstige regionale omroep RTV Rijnmond staat met radiozender Radio Rijnmond de gehele dag in het teken van de terugkeer van de Rotterdammers in de meest prestigieuze voetbalcompetitie van Europa. NPO Radio 1 en Radio Rijnmond zijn in de ether via FM en DAB+ alsmede wereldwijd online te beluisteren.

    Champions LeaguevoetbalFeyenoordVeronicaZiggo SportZiggo Sport GORTV RijnmondRadio RijnmondNPO Radio 1radiotvtelevisieonlineinternet

    Reacties

  1. TV-TIP The Book Thief

    The Book Thief
    Net5 om 22:20 uur
    De Duitse Liesel (Sophie Nélisse) komt tijdens de Tweede Wereldoorlog terecht in een pleeggezin. Daar ontdekt ze de magie van boeken, aangemoedigd door haar zachtaardige pleegvader Hans (Geoffrey Rush) en de moedige joodse onderduiker Max (Ben Schnetzer) die in de kelder huist. Ondertussen woedt buiten de oorlog, met alle gevaren van dien.

    TV-TIP Vuur voor de Vrijheid

    Vuur voor de Vrijheid
    NPO 1 om 23:08 uur
    Op 4 mei worden oorlogsslachtoffers herdacht, en op 5 mei vieren we Bevrijdingsdag. Het Vuur van de Vrijheid symboliseert de overgang tussen deze twee dagen, die erg van elkaar verschillen maar tóch onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Vanuit heel Nederland komen estafettelopers naar Wageningen om het ‘bevrijdingsvuur’ aan te steken en terug naar hun gemeente te brengen. Verschillende artiesten staan op het podium met muziek en poëzie, met vrijheid als het grote thema.

    Interview