Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    UPC verbetert Horizon TV

    UPC heeft een nieuwe update voor haar iPhone- en iPad-app Horizon.TV uitgebracht. Deze is gratis in de Apple appstore te downloaden. Het is de derde keer dat UPC deze app heeft verbeterd.
    Jarco Kriek
    20 april 2013
    comments 0
    UPC verbetert Horizon TV

    UPC heeft een nieuwe update voor haar iPhone- en iPad-app Horizon.TV uitgebracht. Deze is gratis in de Apple appstore te downloaden. Het is de derde keer dat UPC deze app heeft verbeterd.

    Met Horizon.TV kunnen alle UPC-klanten die een aanvullend digitaal tv-abonnement bij het kabelbedrijf afnemen live via het tweede scherm tv-kijken. Men dient hiervoor wel een UPC-internetverbinding gebruiken. Afhankelijk van de afgenomen tv-abonnementen kan men tot tachtig tv-zenders live via Horizon.TV bekijken. Hieronder bevinden zich ook premium-betaalzenders als HBO en Sport1.

    Android

    UPC heeft in versie 1.3 van Horizon.TV naast oplossen van enkele kleine bugs vooral de snelheid van de tv-gids verbeterd. Ook het laden van favorietenkanalen na het opnieuw inloggen is verbeterd. Horizon.TV is op dit moment alleen voor Apple-apparaten beschikbaar. UPC heeft aangekondigd dat men in de loop van 2013 Horizon.TV ook voor Android-apparaten geschikt gaat maken. In België heeft zusterbedrijf Telenet al enige maanden een soortgelijk live tv-kijken Android-app.

    UPCUPC NederlandHorizonmediaboxHorizon TVConsumentenbondCOAXCOAX NLbugsbedieningafstandsbedieningfirmwareupdateTelenetYeloDigicorder

    Reacties

  1. TV-TIP 90's Dance

    90's Dance
    NPO 3 om 20:22 uur
    Danceformatie T-Spoon scoorde nooit een nummer 1-hit in Nederland, maar ging in 1997 wél de halve wereld over met de zomerhit Sex on the Beach. De groep haalde hoge noteringen in Groot-Brittannië en Nieuw-Zeeland en haalde in Japan wél de nummer 1-notering. In de laatste aflevering van 90’s Dance vertellen alle betrokkenen over de bizarre tijden die aanbraken nadat ze een wereldhit scoorden met de ondeugende dance-classic. Zangeres Linda Estelle durfde haar ouders bijna niet te vertellen over het succes.

    TV-TIP The Survivor

    The Survivor
    RTL 7 om 20:25 uur
    De Poolse Harry Haft (Ben Foster) moet concentratiekamp Auschwitz overleven door letterlijk te vechten voor zijn leven. Een SS-officier dwingt hem om het op te nemen tegen zijn medegevangenen. Hij overleeft het kamp en gaat naar New York. Daar begint hij weer met boksen, in de hoop op bekendheid, zodat zijn geliefde hem terug kan vinden.

    Interview