Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Veel storingen bij Telecomaanbieders

    Zowel KPN als Ziggo zijn op 1 oktober geconfronteerd met grootschalige storingen. Bij Ziggo deden de problemen zich in Overijssel voor. Bij KPN daarnaast ook in de Randstad.
    Jan-Hein Visser
    1 oktober 2014
    comments 9
    Veel storingen bij Telecomaanbieders
    Zowel KPN als Ziggo zijn op 1 oktober geconfronteerd met grootschalige storingen. Bij Ziggo deden de problemen zich in Overijssel voor. Bij KPN daarnaast ook in de Randstad.

    KPN wist de problemen in de loop van de dag grotendeels weer op te lossen voor het grootste deel van Den Haag en Leiden, maar het ging direct alweer elders mis. Door die storing is er geen telefonie van KPN in Losser, Glanerbrug, Haaksbergen en Enschede.

    Ook Ziggo de klos

    Niet alleen KPN, maar ook Ziggo werd met een grote storing geconfronteerd. Zo'n vierduizend Ziggo-klanten in de regio Haaksbergen hebben daardoor geen internet, telefoon of televisie. Ziggo laat weten dat medewerkers ter plaatse zijn om te bekijken wat het probleem is. Het is nog niet duidelijk hoe laat de storing verholpen is. De oorzaak is nog niet bekend. De meeste storingen ontstaan bij werkzaamheden door derde partijen.
    ZiggoKPNStoringTwenteLeidenDen HaagTelefonieTelevisieOverijssel

    Reacties

  1. TV-TIP Karsu's Turkse Keuken

    Karsu's Turkse Keuken
    24Kitchen om 17:30 uur
    Zangeres Karsu Dönmez timmerde al jaren aan de weg toen ze in Beste Zangers 2021 ontdekt werd door het grote publiek. Ze zingt als een nachtegaal, maar heeft ook een bijzonder plekje in haar hart voor lekker eten: hoe kan het ook anders als je opgroeit in een ­restaurant? Karsu vertelt over smakelijke gerechten uit Turkije en deelt recepten in haar eigen programma. Ze start met lekkere, kruidige gehakt­balletjes: köfte.

    TV-TIP Pearl Harbor

    Pearl Harbor
    RTL 7 om 20:25 uur
    1941. Danny (Josh Hartnett) is gelegerd op de Amerikaanse marinebasis Pearl Harbor. Evelyn (Kate Beckinsale), de vriendin van zijn vriend Rafe (Ben Affleck), werkt er als verpleegster. Rafe vecht in Engeland tegen de nazi's. Als hij vermist raakt zoekt Evelyn steun bij Danny. Op 7 december 1941 valt de Japanse luchtmacht Pearl Harbor aan.

    Interview