Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    CanalDigitaal eindelijk via email bereikbaar

    Klanten van CanalDigitaal kunnen het bedrijf met ingang van deze week ook via een mailformulier bereiken. Hiermee komt het bedrijf tegemoet aan een veelgehoorde wens.
    Jan-Hein Visser
    21 november 2007
    comments 3
    CanalDigitaal eindelijk via email bereikbaar
    CanalDigitaal is met directe ingang bereikbaar via email door middel van een speciaal formulier. Alle abonnees van CanalDigitaal kunnen via dit formulier hun vragen en klachten over de dienstverlening van CanalDigitaal mailen.
     
    CanalDigitaal reageert dan naar eigen zeggen binnen een aantal dagen per brief, telefoon of per e-mail contact op de verzoeken. Er is voor gekozen om het e-mail reactie formulier op te nemen in het 'mijn CanalDigitaal'-onderdeel van de website. Hier kunnen klanten met bijvoorbeeld vragen over de factuur of een afschrijving ook direct terecht in 'Factuur Online'. De e-mail service is direct te bereiken via http://www.canaldigitaal.nl/email.

    Met het introduceren van het contact via email voldoet CanalDigitaal aan een belofte die het bedrijf eind vorig jaar al maakte. Allard Tjon, verantwoordelijk voor de klantenservice, kondigde toen aan dat er aan een systeem werd gewerkt om dit mogelijk te maken. Dat het niet eerder kon kwam omdat er een systeem moest komen waarmee de email allemaal op de juiste plaats terecht zou komen.
     
    De mogelijkheid tot email-contact werd afgelopen maandag door Martijn van Hout aangekondigd bij Kassa-2, het consumentenprogramma van de Vara. Daar merkten zij ook op dat er absoluut wordt getracht om de wachttijden van het callcenter verder te beperken.
    CanalDigitaalemail

    Reacties

  1. TV-TIP Plakshot

    Plakshot
    NPO 3 om 20:23 uur
    Roel Maalderink gaat weer de straat op om nietsvermoedende voorbijgangers te vragen over actuele kwesties. De antwoorden die ze geven zeggen meestal meer over de ondervraagden zelf. Normaal gesproken waren Roel en zijn broer op de late avond te zien, maar nu verhuizen hun satirische fratsen naar een gunstiger tijdstip. Of, zoals Roel het zelf zegt: “Het leek me na vijf seizoenen weleens leuk om uit te zenden op een tijdstip dat mensen nog niet naar bed zijn.”

    TV-TIP Zwartboek

    Zwartboek
    RTL 7 om 20:25 uur
    Het is 1945 en de Tweede Wereldoorlog loopt op zijn eind. Het onderduikadres van Rachel Stein (Carice van Houten) wordt verraden, maar ze weet te ontsnappen. Onder de schuilnaam Ellis de Vries sluit ze zich aan bij het verzet. Ze infiltreert in het hoofdkwartier van de SD, waar officier Müntze (Sebastian Koch) voor haar valt.

    Interview