1. Nieuws

  Car Channel bij UPC

  Digitale abonnees van UPC krijgen er per 1 februari aanstaande weer een themazender bij: Car Channel zal aan het pakket worden toegevoegd.
  Jan-Hein Visser
  18 januari 2009
  comments 0
  Car Channel bij UPC
  Op UPC Digital zal 1 februari aanstaande een nieuwe themazender verschijnen in het aanbod. Het gaat om Car Channel dat ook al een tijdje werd aangeboden bij enkele andere bekende digitale aanbieders zoals Ziggo. De zender wordt, na dit al een tijd te hebben nagestreefd, nu ook bij UPC aan het digitale pakket toegevoegd. Dit liet Car Channel zelf middels een nieuwsbrief weten. Overigens is de toevoeging nog niet officieel door UPC aangekondigd.

  CarChannel is het eerste Nederlandse digitale televisiekanaal dat volledig gericht is op de auto in de breedste zin van het woord. Met CarChannel komt er een wereld aan informatie en entertainment rondom deze heilige koe beschikbaar, afgestemd op de verschillende doelgroepen. Van de allereerste 19e-eeuwse exemplaren tot de meest geavanceerde modellen, van ontwerp tot technologie, van mondiale autoraces tot en met de autodealer.

  CarChannel wordt al doorgegeven via de digitale pakketten van de kabelbedrijven Ziggo, CAIW, Delta, CAI Harderwijk en Kabel Noord.De zender hoopt ook in 2009 bij UPC te gaan uitzenden. De zender wordt bij UPC bij de sportzenders toegevoegd en zal op preselectie 207 te zien zijn.
  Car ChannelUPC

  Reacties

 1. TV-TIP Stand van Nederland

  Stand van Nederland
  NPO 2 om 20:25 uur
  Ooit was je gulden op de markt een daalder waard, maar tegenwoordig moet je voor koopjes bij de Turk of online zijn. Met luxe voedingsproducten valt nog wél geld te verdienen, dat bewijzen handelaren op de markt in Valkenswaard. Met hart en ziel bouwen ze aan een levendige markt waar beleving een grote rol speelt.

  Doe mee en win!

  • *

   5X VIP-PAKKET JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM

   Favoriete personages keren terug in dit 3D actie-spektakel. De film vol imposante dinosaurussen introduceert nieuwe soorten die nog angstaanjagender zijn dan ooit tevoren. Totaal TV mag vijf keer een VIP-pakket voor deze avonturenfilm weggeven met daarin een pet en natuurlijk twee bioscoopkaartjes voor de film.

  TV-TIP The Expendables 2

  The Expendables 2
  RTL 7 om 20:28 uur
  Er zijn best wat vervolgfilms gemaakt die het origineel evenaarden of zelfs overtroffen. Bij actiefilms is dit echter zelden het geval. Tót Sylvester Stallone besloot om de regie van The Expendables 2 aan een ander over te laten. De actie, de stunts, het verhaal én de opperschurk zijn stukken overtuigender dan in deel één.