Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Getest in Totaal TV: de Teufel Radio 3sixty voor DAB+, internetradio en meer

    DAB+ en internetradio zijn interessante alternatieven voor de FM en kabelradio. De Teufel Radio 3sixty is van alle markten thuis.
    Jorrit van Broekhoven
    17 mei 2022
    comments 3
    Getest in Totaal TV: de Teufel Radio 3sixty voor DAB+, internetradio en meer

    Via de kabel naar de radio luisteren is in Nederland vrijwel onmogelijk geworden, maar er zijn ook alternatieven. Het aanbod via de digitale ether van DAB+ groeit namelijk lekker door - in mei kwamen er tientallen kanalen bij - en ook internetradio is een aantrekkelijke vervanging voor de kabel. De Teufel Radio 3sixty biedt zowel DAB+ als internetradio en nog een heleboel meer.

     

    Lees de test in Totaal TV nummer 1, of op onze website.

    Reacties

  1. TV-TIP 90's Dance

    90's Dance
    NPO 3 om 20:22 uur
    Danceformatie T-Spoon scoorde nooit een nummer 1-hit in Nederland, maar ging in 1997 wél de halve wereld over met de zomerhit Sex on the Beach. De groep haalde hoge noteringen in Groot-Brittannië en Nieuw-Zeeland en haalde in Japan wél de nummer 1-notering. In de laatste aflevering van 90’s Dance vertellen alle betrokkenen over de bizarre tijden die aanbraken nadat ze een wereldhit scoorden met de ondeugende dance-classic. Zangeres Linda Estelle durfde haar ouders bijna niet te vertellen over het succes.

    TV-TIP The Survivor

    The Survivor
    RTL 7 om 20:25 uur
    De Poolse Harry Haft (Ben Foster) moet concentratiekamp Auschwitz overleven door letterlijk te vechten voor zijn leven. Een SS-officier dwingt hem om het op te nemen tegen zijn medegevangenen. Hij overleeft het kamp en gaat naar New York. Daar begint hij weer met boksen, in de hoop op bekendheid, zodat zijn geliefde hem terug kan vinden.

    Interview