Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    KPN: geen plannen toevoegen Disney+

    Het mogelijk toevoegen van de nieuwe streamingdienst Disney+ op bruikleendecoders van Ziggo en KPN houdt de gemoederen deze week bezig.
    Jarco Kriek
    12 november 2019
    comments 1
    KPN Interactieve TV

    Disney ontkende tegen Totaal TV geruchten over de komst van Disney+ op alle bruikleendecoders van KPN en de tv-decoders Mediabox XL (Horizon Mediabox) en Mediabox Next bij Ziggo. Maar waar rook is, is ook vuur. Zo bevestigde Ziggo dat wel degelijk met Disney wordt gesproken over de komst van de streamingdienst op bruikleendecoders van het kabelbedrijf. In dit stadium blijkt KPN nog niet te zitten. Woordvoerster Renée Schnitzler laat aan Totaal TV weten dat het telecombedrijf geen plannen hiertoe heeft en hier ook geen afspraken over zijn gemaakt.

     

    Disney+ begonnen

    Disney+ is vandaag officieel in Amerika, Canada en Amerika met het leveren van diensten aan betalende klanten begonnen. Alleen in Nederland kon de voorgaande twee maanden met een gratis proefabonnement van de nieuwe streamingdienst bij wijze van test gebruik worden gemaakt. Het gratis proefabonnement is vannacht door Disney automatisch in een betaald abonnement omgezet als het proefabonnement niet tijdig werd opgezegd. Disney+ levert op dit moment meer dan 600 titels films, series en programma’s. Een abonnement kost €6,99 per maand of €69,99 per jaar.

    KPNXS4Allinteractieve TVbruikleendecodertvtelevisietv-decoderstreamingdienstOTTonlineDisneyDisney+The Walt Disney CompanyabonnementZiggoVodafoneZiggo

    Reacties

  1. TV-TIP Eén Tegen 100

    Eén Tegen 100
    RTL 4 om 20:00 uur
    Caroline Tensen en haar knokploeg van 100 tegenspelers staan weer klaar om kandidaten het leven zuur te maken. De populaire kennisquiz Eén Tegen 100 wordt niet vaak gewonnen, maar daardoor leef je altijd mee met de deelnemers, die als een David tegenover de 100-koppige Goliath staan. Met de kritiek dat er in de spelshow zo weinig geld wordt gewonnen is in de nieuwe reeks iets gedaan. Overblijvers van de 100 tegenspelers verdienen nu óók geld als een kandidaat uitgeschakeld wordt.

    TV-TIP ABBA: Against the Odds

    ABBA: Against the Odds
    NPO 3 om 20:14 uur
    De Zweedse popgroep ABBA won vijftig jaar geleden het Eurovisie Songfestival, en dit jaar is het liedjesfeest óók nog eens in het Zweedse Malmö. ABBA: Against the Odds volgt de groep na de winst van het ESF, waar de basis gelegd werd voor het wereldsucces van de Zweedse hitmachine. Documentairemaker James Rogan vond bij de Zweedse publieke omroep nog nooit vertoonde beelden van Anni-Frid, Benny, Björn en Agnetha.

    Interview