Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Laatste oefenwedstrijden PSV en Feyenoord live op FOX Sports

    Op FOX Sports zijn dit weekend de laatste oefenwedstrijden van de Nederlandse voetbalclubs PSV en Feyenoord live te volgen. Beide wedstrijden worden op het hoofdkanaal FOX Sports 1 uitgezonden.
    Peter de Koning
    28 juli 2018
    comments 0
    Laatste oefenwedstrijden PSV en Feyenoord live op FOX Sports
    Foto ANP

    PSV en Feyenoord trappen in een onderlinge strijd op 4 augustus in de strijd om de Johan Cruijff Schaal het Eredivisie voetbalseizoen 2018-2019 af. Maar voor het zover is, speelt PSV op zaterdag 28 juli om 19.00 uur in het eigen Philips Stadion in Eindhoven tegen Valencia. Feyenoord speelt in de eigen Rotterdamse Kuip op zondag 29 juli ook tegen een Spaanse tegenstander: de laatste oefenwedstrijd is vanaf 14.30 uur tegen Levante UD, de tweede voetbalclub van Valencia.

     

    FOX Sports 1

    Beide wedstrijden worden op het hoofdkanaal FOX Sports 1 van betaalzender FOX Sports uitgezonden. Bij enkele televisie-aanbieders zoals Delta, T-Mobile, Canal Digitaal, Online.nl en Joyne is dit kanaal voor iedere klant in het basispakket beschikbaar. Bij andere aanbieders, waaronder KPN en Ziggo, dient een aanvullend televisie-abonnement voor het bekijken van dit kanaal gekocht te worden.

    FOX SportsvoetbalEredivisiePSVFeyenoord

    Reacties

  1. TV-TIP Zeeman Confronteert

    Zeeman Confronteert
    RTL 5 om 20:30 uur
    Thijs Zeeman is weer aan de beurt om schimmige figuren te achtervolgen en ontmaskeren. Samen met privédetective Nico gaat hij weer achter stalkers, oplichters en malafide bouwbedrijven aan. Een paar van zijn meest spraakmakende zaken van de afgelopen jaren kregen trouwens nog een bizar staartje. Slachtoffers van stalking bleken zichzelf te achtervolgen, of maakten juist andere mensen het leven zuur. Uiteindelijk hielp Thijs’ onderzoek om ook hen te ontmaskeren.

    TV-TIP Urk!

    Urk!
    SBS6 om 20:30 uur
    De fleurige avonturen van het corso in Sintjansklooster waren geen groot succes op SBS6, maar gelukkig kan de zender altijd terugvallen op de kleurrijke types uit Urk. Het tiende seizoen wordt verlengd met een paar extra afleveringen waarin wat losse eindjes aan elkaar worden geknoopt. Gerda en Klaas zijn eindelijk klaar met verbouwen, en Mathilde verheugt zich op de tewaterlating van de boot. Teun Föhn kan eindelijk zijn showroom openen. Een zangcarrière zit er niet in voor Greetje, maar ze heeft alweer een nieuw plan.

    Interview