Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Laatste oefenwedstrijden PSV en Feyenoord live op FOX Sports

    Op FOX Sports zijn dit weekend de laatste oefenwedstrijden van de Nederlandse voetbalclubs PSV en Feyenoord live te volgen. Beide wedstrijden worden op het hoofdkanaal FOX Sports 1 uitgezonden.
    Peter de Koning
    28 juli 2018
    comments 0
    Laatste oefenwedstrijden PSV en Feyenoord live op FOX Sports
    Foto ANP

    PSV en Feyenoord trappen in een onderlinge strijd op 4 augustus in de strijd om de Johan Cruijff Schaal het Eredivisie voetbalseizoen 2018-2019 af. Maar voor het zover is, speelt PSV op zaterdag 28 juli om 19.00 uur in het eigen Philips Stadion in Eindhoven tegen Valencia. Feyenoord speelt in de eigen Rotterdamse Kuip op zondag 29 juli ook tegen een Spaanse tegenstander: de laatste oefenwedstrijd is vanaf 14.30 uur tegen Levante UD, de tweede voetbalclub van Valencia.

     

    FOX Sports 1

    Beide wedstrijden worden op het hoofdkanaal FOX Sports 1 van betaalzender FOX Sports uitgezonden. Bij enkele televisie-aanbieders zoals Delta, T-Mobile, Canal Digitaal, Online.nl en Joyne is dit kanaal voor iedere klant in het basispakket beschikbaar. Bij andere aanbieders, waaronder KPN en Ziggo, dient een aanvullend televisie-abonnement voor het bekijken van dit kanaal gekocht te worden.

    FOX SportsvoetbalEredivisiePSVFeyenoord

    Reacties

  1. TV-TIP Dwars door de Lage Landen

    Dwars door de Lage Landen
    NPO 2 om 20:16 uur
    Arnout Hauben wandelt van Lauwersoog naar De Panne, en betreedt in deze week Drenthe. Zijn groep wordt opgeschrikt door het gebrul van een leeuw, en na een korte zoektocht vinden ze een opvang voor mishandelde dieren. Niet ver daar vandaan bezoeken ze Wilhelminaoord, waar vroeger arme families en zwervers aan het werk werden gezet. Arnaud spreekt met de laatste zwerver in het dorp, en dat blijkt een bijzonder figuur.

    TV-TIP Truelove

    Truelove
    BBC First om 21:00 uur
    Een groep jeugdvrienden komt elkaar tegen op een begrafenis, en ze beseffen dat de jaren voor hén ook beginnen te tellen. Na een paar borrels maken ze de afspraak om elkaar ‘het laatste zetje te geven’, als ze ooit ondraaglijk lijden of dement worden. Op papier is het een prima afspraak, maar dan krijgt een van hen daadwerkelijk te horen dat hij terminaal ziek is. Voert de club hun plannen uit, of durven ze het uiteindelijk toch niet aan? Ondanks de zware materie is Truelove regelmatig ook zeer geestig.

    Interview