Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Nederland in actie voor Oekraïne: Ziggo en KPN zetten zenders open

  Jarco Kriek
  7 march 2022
  comments 0
  Nederland in actie voor Oekraïne: Ziggo en KPN zetten zenders open
  Foto Getty Images

  De gehele dag maken vrijwel alle landelijke radiozenders waaronder de drie meest beluisterde zenders van Nederland NPO Radio 2, Qmusic en Radio 10 gezamenlijk een programma dat onder de naam Radio 555 op deelnemende zenders wordt uitgezonden. De studio is geplaatst in het instituut Beeld en Geluid op het Mediapark in Hilversum. Op de tv-zenders NPO 1 Extra en TV538 kan live naar de radio-uitzending van Radio 555 gekeken worden. Speciaal voor deze actie hebben diverse providers waaronder Ziggo en KPN één of beide van deze zenders voor alle klanten opengezet.

   

  Televisie

  De actie wordt afgesloten met een speciale tv-uitzending die vanaf 20.30 uur live wordt uitgezonden op de drie best bekeken tv-zenders NPO 1, RTL 4 en SBS6.

  Radio 555Giro 555Oekraïneoorlog

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Beter!

  Beter!
  NPO 1 om 21:24 uur
  Vandaag wil Corina, die na veel roken kampt met de longziekte COPD, weer in beweging te komen met linedancing.

  TV-TIP Vandaag Inside

  Vandaag Inside
  SBS 6 om 21:35 uur
  Heel erg lang heeft het afscheid van Vandaag Inside niet geduurd.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)