Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Nederland in actie voor Oekraïne: Ziggo en KPN zetten zenders open

  Jarco Kriek
  7 maart 2022
  comments 0
  Nederland in actie voor Oekraïne: Ziggo en KPN zetten zenders open
  Foto Getty Images

  De gehele dag maken vrijwel alle landelijke radiozenders waaronder de drie meest beluisterde zenders van Nederland NPO Radio 2, Qmusic en Radio 10 gezamenlijk een programma dat onder de naam Radio 555 op deelnemende zenders wordt uitgezonden. De studio is geplaatst in het instituut Beeld en Geluid op het Mediapark in Hilversum. Op de tv-zenders NPO 1 Extra en TV538 kan live naar de radio-uitzending van Radio 555 gekeken worden. Speciaal voor deze actie hebben diverse providers waaronder Ziggo en KPN één of beide van deze zenders voor alle klanten opengezet.

   

  Televisie

  De actie wordt afgesloten met een speciale tv-uitzending die vanaf 20.30 uur live wordt uitgezonden op de drie best bekeken tv-zenders NPO 1, RTL 4 en SBS6.

  Radio 555Giro 555Oekraïneoorlog

  Reacties

 1. TV-TIP Sanditon

  Sanditon
  NPO 2 om 17:09 uur
  Negen maanden na de dood van haar tortel Sidney, die in Antigua aan de gele koorts bezweek, keert Charlotte Heywood gedesillusioneerd terug naar Sanditon. In haar kielzog haar jongere zus Alison, die er net als Charlotte alles aan wil doen om de boerenmiddelmaat te ontstijgen. Maar Alison is lang niet de enige frisse wind die door het – inmiddels stuk minder pittoreske, maar des te populairdere en drukkere – kustplaatsje waait: een aantal nieuwe gezichten weet de boel flink op te schudden.

  TV-TIP UEFA Conference League: AZ - Zrinjski

  UEFA Conference League: AZ - Zrinjski
  Veronica om 18:00 uur
  De eerste groepswedstrijd van AZ in de Conference League begon in september nog voortvarend. De formatie van trainer Pascal Jansen leidde bij Zrinjski Mostar halverwege met een indrukwekkende 0-3, maar gaf de voorsprong vervolgens volledig weg. In Bosnië-Herzegovina werd het in het obscure Stadion pod Bijelim brijegom uiteindelijk 4-3. Net als de Alkmaarders snakt ook Ajax naar een overwinning. De geplaagde ploeg gaat vanavond in de Europa League op bezoek bij Olympische Marseille. In Amsterdam werd het in september 3-3.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)