Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Nederland in actie voor Oekraïne: Ziggo en KPN zetten zenders open

  Jarco Kriek
  7 maart 2022
  comments 0
  Nederland in actie voor Oekraïne: Ziggo en KPN zetten zenders open
  Foto Getty Images

  De gehele dag maken vrijwel alle landelijke radiozenders waaronder de drie meest beluisterde zenders van Nederland NPO Radio 2, Qmusic en Radio 10 gezamenlijk een programma dat onder de naam Radio 555 op deelnemende zenders wordt uitgezonden. De studio is geplaatst in het instituut Beeld en Geluid op het Mediapark in Hilversum. Op de tv-zenders NPO 1 Extra en TV538 kan live naar de radio-uitzending van Radio 555 gekeken worden. Speciaal voor deze actie hebben diverse providers waaronder Ziggo en KPN één of beide van deze zenders voor alle klanten opengezet.

   

  Televisie

  De actie wordt afgesloten met een speciale tv-uitzending die vanaf 20.30 uur live wordt uitgezonden op de drie best bekeken tv-zenders NPO 1, RTL 4 en SBS6.

  Radio 555Giro 555Oekraïneoorlog

  Reacties

 1. TV-TIP Sweet Home Alabama

  Sweet Home Alabama
  RTL 8 om 20:25 uur
  Modeontwerpster Melanie (Reese Witherspoon) staat op het punt te gaan trouwen met Andrew (Patrick Dempsey), de zoon van de burgemeester van New York. Alleen is ze nog getrouwd met Jake (Josh Lucas), haar jeugdliefde uit Alabama. Omdat hij weigert de scheidingspapieren te ondertekenen, gaat Melanie naar Alabama om de scheiding te regelen.

  TV-TIP Tomb Raider

  Tomb Raider
  RTL 7 om 20:25 uur
  Jaren geleden verdween haar vader, een excentrieke avonturier, spoorloos. Nu besluit de Londense fietskoerier Lara Croft (Alicia Vikander) hem te gaan zoeken. Ze begint haar zoektocht op zijn laatst bekende bestemming: een eiland voor de kust van Japan. Dat is het begin van een avontuur vol gevaren.

  Interview