Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Nederland in actie voor Oekraïne: Ziggo en KPN zetten zenders open

  Jarco Kriek
  7 maart 2022
  comments 0
  Nederland in actie voor Oekraïne: Ziggo en KPN zetten zenders open
  Foto Getty Images

  De gehele dag maken vrijwel alle landelijke radiozenders waaronder de drie meest beluisterde zenders van Nederland NPO Radio 2, Qmusic en Radio 10 gezamenlijk een programma dat onder de naam Radio 555 op deelnemende zenders wordt uitgezonden. De studio is geplaatst in het instituut Beeld en Geluid op het Mediapark in Hilversum. Op de tv-zenders NPO 1 Extra en TV538 kan live naar de radio-uitzending van Radio 555 gekeken worden. Speciaal voor deze actie hebben diverse providers waaronder Ziggo en KPN één of beide van deze zenders voor alle klanten opengezet.

   

  Televisie

  De actie wordt afgesloten met een speciale tv-uitzending die vanaf 20.30 uur live wordt uitgezonden op de drie best bekeken tv-zenders NPO 1, RTL 4 en SBS6.

  Radio 555Giro 555Oekraïneoorlog

  Reacties

 1. TV-TIP WK Veldrijden

  WK Veldrijden
  NPO 1 om 15:03 uur
  Hoewel Marianne Vos zich vorig jaar voor de zevende keer de regenboog­trui infietste, is niet de kannibaal uit ’s-Hertogenbosch, maar Fem van Empel de favoriet voor de wereldtitel. Het talent uit Den Dungen reeg de wereldbekerzeges afgelopen tijd aan elkaar, maar kwam tijdens het NK vorig maand verrassend adem tekort. De nationale titel ging naar Puck Pieterse, die in Hoogerheide niet alleen haar Nederlandse concurrentie, maar ook het internationale veld eruit wil peddelen.

  TV-TIP Serengeti

  Serengeti
  NPO 1 om 19:05 uur
  Het leven op de eindeloze grasvlaktes van de Serengeti leek even rustig voort te kabbelen, maar oplaaiende vetes blijken nooit ver weg. Terwijl Tamu, een pasgeboren gazellekalfje, zijn eerste wiebelige stappen zet, wordt hij beloerd door de hongerige jakhalzen Shavu en Shaba. Maar ook zij hebben hun problemen. Hun pups zijn het huis uitgetreiterd door een legertje agressieve mieren en zijn nu onvindbaar. Weten pa en moe hun kroost op te sporen?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)