Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Nederland in actie voor Oekraïne: Ziggo en KPN zetten zenders open

  Jarco Kriek
  7 march 2022
  comments 0
  Nederland in actie voor Oekraïne: Ziggo en KPN zetten zenders open
  Foto Getty Images

  De gehele dag maken vrijwel alle landelijke radiozenders waaronder de drie meest beluisterde zenders van Nederland NPO Radio 2, Qmusic en Radio 10 gezamenlijk een programma dat onder de naam Radio 555 op deelnemende zenders wordt uitgezonden. De studio is geplaatst in het instituut Beeld en Geluid op het Mediapark in Hilversum. Op de tv-zenders NPO 1 Extra en TV538 kan live naar de radio-uitzending van Radio 555 gekeken worden. Speciaal voor deze actie hebben diverse providers waaronder Ziggo en KPN één of beide van deze zenders voor alle klanten opengezet.

   

  Televisie

  De actie wordt afgesloten met een speciale tv-uitzending die vanaf 20.30 uur live wordt uitgezonden op de drie best bekeken tv-zenders NPO 1, RTL 4 en SBS6.

  Radio 555Giro 555Oekraïneoorlog

  Reacties

 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview