Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    RTL gaat reclame voor Discovery, FOX en Viacom verkopen

    RTL Nederland bereidt zich voor op een nieuwe toekomst waarin lineaire televisie een minder prominente rol krijgt. Het heeft hiervoor reclameverkooporganisatie BrandDeli gekocht.
    Jan-Hein Visser
    20 december 2018
    comments 0
    RTL gaat reclame voor Discovery, FOX en Viacom verkopen
    Foto ANP

    Gelijktijdig met de overname van BrandDeli heeft RTL een reclamedeal met Discovery Benelux (Discovery), Fox Networks Group Benelux (FOX) en Viacom International Media Networks (Viacom) gemaakt. RTL krijgt gedurende ten minste drie jaar het recht om reclamezendtijd op zenders en advertentieruimte voor online-uitingen van Discovery, FOX en Viacom te verkopen.

     

    Adverteerders

    Door de samenwerking ontstaan voor RTL meer kansen om adverteerders meer mogelijkheden te geven om specifieker richting hun doelgroep te adverteren. Een groter publiek is voor veel adverteerders aantrekkelijk. Discovery, FOX en Viacom behouden wel de mogelijkheid om hun programma’s door bedrijven te laten sponsoren. BrandDeli verkoopt ook reclamezendtijd voor zenders als BBC First en Disney Channel. Ook reclame op betaalzenders zoals FOX Sports en Ziggo Sport worden door de reclameverkooporganisatie verkocht.

    RTLRTL NederlandBrandDelireclamereclamezendtijdadverteerdersadverterenDiscovery BeneluxFOXFOX SportsViacomZiggo SportBBC FirstDisneyDisney Channel

    Reacties