Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Veel wijzigingen bij Canal Digitaal

    Abonnees van Canal Digitaal krijgen te maken met enkele frequentiewijzigingen van zenders die op de Astra3-satelliet uitgezonden worden. Als echter de fastscanzenderlijst gebruikt wordt, merkt de satellietkijker niets van de wijzigingen.
    Jarco Kriek
    15 maart 2019
    comments 6
    Veel wijzigingen bij Canal Digitaal

    Canal Digitaal is onderdeel van het Luxemburgse mediabedrijf M7 Group. Dit bedrijf huurt bij satellietbedrijf SES enkele transponders op de Astra3-satellietpositie. De bandbreedte wordt niet alleen gebruikt voor verspreiding van zenders die in het aanbod van Canal Digitaal zijn opgenomen. Ook voor TV Vlaanderen en Skylink wordt de gehuurde bandbreedte gebruikt. De wijzigingen die nu op de Astra3-satelliet worden doorgevoerd, hebben dus betrekking op een deel van het zenderaanbod van Canal Digitaal.

     

    Frequentiewijziging

    Uit het zenderaanbod van Canal Digitaal zijn de volgende zenders tot dit moment van uitzendfrequentie gewijzigd: Sky Radio (12.129 GHz V), TravelXP HD (11.739 GHz V), TLC (12.070 GHz H), Film Europe HD (12,129 GHz V), Animal Planet (12.129 GHz V) en Discovery Showcase HD (12,188 GHz H).

    Canal DigitaalM7 GroupzenderlijstfrequentiewijzigingsatellietAstra3

    Reacties

  1. TV-TIP You, Me and My Ex

    You, Me and My Ex
    TLC om 19:00 uur
    Als mensen vaak over hun ex praten zijn ze vaak nog niet helemaal over hun vorige relatie heen. Dat belet ze echter niet om een nieuwe vriend of vriendin te zoeken! You, Me and My Ex volgt vijf stellen, waarvan één iemand nog intensief contact heeft met zijn of haar ex. Elodie ontdekte tijdens haar prille relatie met De'Andre pas dat hij nog goed bevriend is met zijn ex Rowan, en dat zorgt voor veel stress. Helemaal omdat zijn moeder vurig hoopt dat De'Andre en Rowan weer terug bij elkaar komen.

    TV-TIP Harcore Pawn

    Harcore Pawn
    RTL 7 om 19:30 uur
    De spanning neemt toe in het pandhuis nadat eigenaar Les in elkaar is gezakt. Seth en Ashley proberen de tent samen te runnen, maar ze hebben allebei hele andere ideeën over hoe ze dat aanpakken. Als Les getuige is van het zoveelste conflict bedenkt hij een wedstrijd: degene die zijn werk het beste doet wordt zijn tijdelijke vervanger. Ondanks Les' plan wordt er nog heel wat afgeruzied in het tiende seizoen van Hardcore Pawn.

    Interview