Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Viaplay tuigt sportaanbod verder op

    NENT heeft voor de marktintroductie van Viaplay in Nederland het sportrechtenpakket verder uitgebreid.
    Jarco Kriek
    22 november 2021
    comments 1
    Viaplay tuigt sportaanbod verder op
    Foto Getty Images

    Nordic Entertainment Group (NENT) heeft voor tien landen waaronder Nederland de uitzendrechten van KSW gekocht. KSW is in Europa de toonaangevende organisatie van vechtsport mixed martial arts (NMA). Door de samenwerking tussen NENT en KSW zijn alle KSW-evenementen in 2022 live op Viaplay te volgen. Het gaat om in totaal 18 evenementen. KSW wordt zonder extra kosten binnen het Viaplay-abonnement aangeboden.

     

    Meer sport

    De komst van KSW bij Viaplay betekent een verdere uitbreiding van het sportaanbod in Nederland. Viaplay begint in het eerste kwartaal van 2022. De verwachting is dat binnen enkele weken NENT meer details over de Nederlandse variant van Viaplay bekendmaakt. Het gaat hierbij om startdatum, abonneeprijs en mogelijke distributeurs – gesprekken met onder meer Ziggo, KPN en Delta Fiber worden naar verluid gevoerd – waar Viaplay binnen pakketstructuur aangeboden gaat worden. Het sportaanbod van Viaplay in Nederland bestaat in ieder geval meerjarig uit Formule 1, de voetbalcompetities Bundesliga en Premier League maar ook PDC Darts.

    Nordic Entertainment GroupNENTViaplayKWSNMAuitzendrechtenstreamingdienstonline

    Reacties

  1. TV-TIP 90's Dance

    90's Dance
    NPO 3 om 20:22 uur
    Danceformatie T-Spoon scoorde nooit een nummer 1-hit in Nederland, maar ging in 1997 wél de halve wereld over met de zomerhit Sex on the Beach. De groep haalde hoge noteringen in Groot-Brittannië en Nieuw-Zeeland en haalde in Japan wél de nummer 1-notering. In de laatste aflevering van 90’s Dance vertellen alle betrokkenen over de bizarre tijden die aanbraken nadat ze een wereldhit scoorden met de ondeugende dance-classic. Zangeres Linda Estelle durfde haar ouders bijna niet te vertellen over het succes.

    TV-TIP The Survivor

    The Survivor
    RTL 7 om 20:25 uur
    De Poolse Harry Haft (Ben Foster) moet concentratiekamp Auschwitz overleven door letterlijk te vechten voor zijn leven. Een SS-officier dwingt hem om het op te nemen tegen zijn medegevangenen. Hij overleeft het kamp en gaat naar New York. Daar begint hij weer met boksen, in de hoop op bekendheid, zodat zijn geliefde hem terug kan vinden.

    Interview