Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Ziggo strooit weer met hoge kortingen

    Ziggo probeert opnieuw met hoge welkomstbonussen nieuwe klanten aan zich te binden. De huidige bonus en korting is wel lager dan voorheen soms werd aangeboden.
    Jarco Kriek
    27 februari 2024
    comments 7
    Ziggo strooit weer met hoge kortingen
    Foto Getty Images

    Ziggo zit al enige tijd in de hoek waar de klappen vallen. Mede doordat het kabelbedrijf in de strijd met glasvezelproviders als KPN, Odido en Delta de minder goede kaarten in handen heeft, verliest Ziggo op dit moment iedere maand rond 10.000 klanten. Met hoge welkomstbonussen probeert Ziggo het aantal vertrekkende klanten enigszins te compenseren. Bestaande klanten krijgen deze hoge kortingen niet aangeboden. Wel is het mogelijk om – als zelf contact wordt opgenomen – een contractvrij abonnement met een lagere korting of gratis abonnementen van onder meet ESPN, Film1 en Ziggo Sport Totaal voor een bepaalde periode te verlengen.

     

    Tot 350 euro

    Ziggo biedt nieuwe klanten bij de huidige actie de keuze om zelf het voordeel te bepalen. Als eerste mogelijkheid wordt zes maanden 50 procent korting op het basis maandabonnement geboden. Wie dit aanbod minder bij zich vindt passen, kan ook kiezen voor een waardebon van bol.com met een waarde die kan oplopen tot maximaal 350 euro.

    ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieinternetkortingabonnementwelkomstkortingwelkomstbonus

    Reacties

  1. TV-TIP Harcore Pawn

    Harcore Pawn
    RTL 7 om 19:30 uur
    De spanning neemt toe in het pandhuis nadat eigenaar Les in elkaar is gezakt. Seth en Ashley proberen de tent samen te runnen, maar ze hebben allebei hele andere ideeën over hoe ze dat aanpakken. Als Les getuige is van het zoveelste conflict bedenkt hij een wedstrijd: degene die zijn werk het beste doet wordt zijn tijdelijke vervanger. Ondanks Les' plan wordt er nog heel wat afgeruzied in het tiende seizoen van Hardcore Pawn.

    TV-TIP Oh, Wat Een Jaar!

    Oh, Wat Een Jaar!
    RTL 4 om 20:00 uur
    Chantal Janzen, Ruben Nicolai en Gerard Joling zijn weer terug met het negende seizoen van de populaire quiz. Oh, Wat Een Jaar! gaat 'dubbel retro' van start. De teams keren terug naar 1985, waarin Wubbo Ockels de eerste Nederlander in de ruimte werd en Evert van Benthem de Elfstedentocht won. Dat jaar was óók het onderwerp van de allereerste aflevering van Oh, Wat Een Jaar! in 2017, toen nog met Linda de Mol als presentatrice.

    Interview