Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Formule 1 Grand Prix Silverstone live op tv en radio

    De Formule 1 Grand Prix van Groot-Brittannië wordt dit weekend op het circuit Silverstone gereden. Op Ziggo Sport kan het gehele Formule 1 weekend live worden gevolgd.
    Jarco Kriek
    13 juli 2019
    comments 4
    Formule 1 Grand Prix Silverstone live op tv en radio
    Foto ANP

    Abonnees van kabelbedrijf Ziggo kunnen Formule 1 zonder meerkosten volgen op het digitale basiskanaal Ziggo Sport op voorkeuzekanaal 14. Wie bij KPN met Interactieve TV kijkt, kan de kwalificatie en race zonder extra kosten met het basispakket in HD-kwaliteit op RTL Duitsland kijken. Bij deze zender zijn wel meerdere reclame-onderbrekingen en ontbreekt Nederlands commentaar. RTL Duitsland is ook bij andere distributeurs waaronder T-Mobile en Stichting Kabel Veendam (SKV) in het zenderaanbod opgenomen. Satellietkijkers zonder enig abonnement kunnen ongecodeerd naar RTL Duitsland kijken. Satellietkijkers met een HD+ abonnement kunnen Formule 1 in Ultra HD op RTL UHD kijken.

     

    Ziggo Sport Totaal

    Wie geen Ziggo-abonnement heeft en Formule 1 toch met Nederlands commentaar wil kijken, kan dit met Ziggo Sport Totaal doen. Het abonnement voor deze betaalzender is onder meer bij KPN, Canal Digitaal, T-Mobile, Delta, Caiway en Online.nl verkrijgbaar. Ook kan een OTT-abonnement bij Ziggo Sport Totaal gekocht worden. Online kan ook met streamingdienst F1 TV Pro inclusief Nederlands commentaar gekeken worden. Eveneens online kan het Nederlandse commentaar van Ziggo Sport beluisterd worden met internetradio via Grand Prix Radio. Dit kan onder meer via radio-apps als RadioNed+ en TuneIn.

     

    Wanneer ziet u Max Verstappen?

    Op vrijdag 12 juli wordt de eerste vrije training om 11.00 uur begonnen. Later op de dag volgt de tweede vrije training om 15.00 uur. Zaterdag 13 juli begint om 12.00 uur de derde vrije training, gevolgd door de kwalificatie die om 15.00 uur begint. Het startsein van de race wordt zondag 14 juli rond 15.10 uur gegeven.

    Formule 1F1Max VerstappenZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalGrand Prix Radio

    Reacties

  1. TV-TIP Joanna Lumley's Specerijenroute

    Joanna Lumley's Specerijenroute
    NPO 2 om 18:30 uur
    Absolutely Fabulous-ster Joanna Lumley werd geboren in India, en is gefascineerd door verre streken en exotische keukens. Ze reist naar landen die barsten van de specerijen en kruiden, zoals Indonesië, India en Zanzibar. Ze geniet van het natuurschoon en de schitterende kleuren, maar staat ook stil bij de bloederige onderdrukking van de bevolking in de voormalige kolonies. In de eerste aflevering is Indonesië aan de beurt. Joanna bezoekt o.a. Banda, Jakarta en de Molukken, waar ze meer leert over de geschiedenis van nootmuskaat.

    TV-TIP Help, Mijn Man is Klusser!

    Help, Mijn Man is Klusser!
    RTL 5 om 19:00 uur
    De komende weken geniet je van seizoen 15 van het verbouwprogramma Help, Mijn Man is Klusser!. Een bijzondere reeks, want de meeste deelnemers zijn maar wat blij met de hulp van John Williams en zijn team. In de eerste aflevering dreigt Petra haar man te verlaten als hij de hulp van John niet accepteert, maar Joop blijkt de redelijkheid zelve te zijn. Later in het seizoen is het zelfs de man zélf die een beroep doet op John. Natuurlijk zijn er óók weer mokkende kandidaten die het klusteam het liefst weg zouden sturen.

    Interview