Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Chantal Janzen bekroond tot beste presentatrice

    De makers van de programma's The Voice of Holland, De Kwis en Super Stream Me behoren tot de winnaars van de TV-Beelden. Chantal Janzen won de trofee voor beste presentatrice.
    Jan-Hein Visser
    8 maart 2016
    comments 5
    Chantal Janzen bekroond tot beste presentatrice
    Foto: ANP

    De makers van de programma's De kwis en Super Stream Me behoren tot de winnaars van de TV-Beelden. Chantal Janzen won de trofee voor beste presentatrice.


    De kwis werd uitgeroepen tot beste amusementsprogramma. Super Stream Me, waarin tv-makers Tim den Besten en Nicolaas Veul alles wat ze deden in beeld brachten en dat achttien dagen volhielden, werd bekroond als beste 'made for web' programma. De BN'er-dansshow Dance, Dance, Dance kreeg de prijs voor het beste nieuwe format. Anita wordt opgenomen met Anita Witzier werd bekroond in de categorie beste reality en The Voice of Holland ontving de award voor het beste grote showprogramma. In totaal werden in zeventien categorieën TV-beelden uitgereikt tijdens een ceremonie in de Passenger Terminal in Amsterdam. Veel winnaars waren vooraf bekend, zoals programmamaker Paul de Leeuw die een Beeld en Geluid Oeuvre Award won.

    The VoiceDe KwisChantal JanzenTV BeeldenPaul de Leeuw

    Reacties

  1. TV-TIP Signora Volpe

    Signora Volpe
    BBC First om 15:00 uur
    Sylvia Fox heeft genoeg van haar carrière als topspion en vertrekt naar Italië om wat rust te vinden. Tevergeefs, want op de bruiloft van haar nichtje verdwijnt de bruidegom, en dan wordt er ook nog een lijk in zijn tuin gevonden. Hoewel Sylvia eigenlijk een zonnige sabbatical wilde, wordt het toch weer een ‘werkvakantie’ voor de speurneus. Fans van Signora Volpe wachten een tijdje op nieuwe afleveringen. Deze zijn al opgenomen, maar wanneer ze starten is nog niet bekend.

    TV-TIP Nationale Herdenking

    Nationale Herdenking
    NPO 1 om 18:45 uur
    Op de Dam in Amsterdam leggen de koning en koningin een krans bij het Nationaal Monument, waar om 20.00 uur de jaarlijkse twee minuten stilte begint. Iets daarvoor houdt schrijver Dido Michielsen de 4 mei-­voordracht in De Nieuwe Kerk. De Amsterdamse burgemeester Femke Halsema spreekt dit jaar tijdens de herdenkingspechtigheid op de Dam, waar scholiere Marijn Spruit vertelt over de oorlogsgeschiedenis van haar eigen familie.

    Interview