Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Explosieve stijging abonnees Netflix in Nederland

    Het gaat goed met Netflix. De Amerikaanse online videodienst heeft wereldwijd de kaap van honderd miljoen abonnees genomen. Ook in Nederland steeg het aantal abonnees aanzienlijk.
    Jarco Kriek
    18 juli 2017
    comments 3
    Explosieve stijging abonnees Netflix in Nederland

    Marktonderzoeker Telecompaper heeft berekend dat het aantal Nederlandse Netflix-abonnees in de afgelopen drie maanden met negen procent is gestegen. De online videodienst heeft in Nederland een penetratie van 31 procent van de huishoudens. Dat betekent dat in één op de drie huishoudens naar films en series van Netflix wordt gekeken. Telecompaper heeft becijferd dat Netflix in Nederland 2,35 miljoen abonnees heeft.

     

    Veel nieuwe abonnees

    Wereldwijd steeg het aantal abonnees in het afgelopen kwartaal met 5,2 miljoen abonnees naar 104 miljoen. Nieuwe afleveringen van bekende series als House of Cards en Orange Is The New Black kunnen aangewezen worden als belangrijke reden voor groei van het aantal Netflix-abonnees.

    TelecompaperNetflixonlinevideodienstinternetfilmsseriesHouse of CardsOrange Is The New Blackabonneesvideo on demandabonnement

    Reacties

  1. TV-TIP Bijbelen met Sterren

    Bijbelen met Sterren
    NPO 2 om 23:39 uur
    Sierduiken, dansen, bloemschikken, kunstschaatsen: bekende Nederlanders zijn van alle markten thuis als een programma ze opbelt. In Bijbelen met Sterren nemen Lenny Kuhr, Berget Lewis en URK!-ster Teun Föhn Bijbelteksten door, onder leiding van dominee Anne-Meta Kobes. Extra nadruk ligt dit seizoen op de feestdagen Hemelvaart en Pinksteren. Hebben deze feestdagen anno 2024 nog betekenis? Bastiaan Ragas deed in het vorige seizoen mee, en is nu ingevlogen om de Bijbelverhalen te vertellen.

    Interview