Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    FOX Channels Benelux van start

    National Geographic Channel, FOXlife en .FOX Networks Benelux maken vanaf nu deel uit van FOX Channels Benelux.
    10 november 2009
    comments 0
    FOX Channels Benelux van start
    National Geographic Channel, FOXlife en .FOX Networks Benelux maken vanaf nu deel uit van FOX Channels Benelux.

    Met deze nieuwe organisatiestructuur wil Fox International Channels (FIC) de volgende stap zetten in zijn strategie om uit te breiden. FOX International Channels is eigendom is van Newscorp.

    Onder FIC vallen zenders als FOXlife, National Geographic Channel, The History Channel, NG Music en Baby TV. FIC verspreidt ook tv-kanalen in HD en voor mobiele telefoons: FOXlife HD, Next HD, National Geographic Channel HD en Fox Mobile.

    Op 7 september begon digitale entertainmentzender FOXlife in de Benelux. De zender is 24 uur per dag verkrijgbaar via UPC, Ziggo, Caiway en Telenet en richt zich op een vooral vrouwelijk publiek (20 t/m 49 jaar).

    FOX Channels BeneluxNational Geographic ChannelFOXlifeorganisatie

    Reacties

  1. TV-TIP 2Doc: The Other Side

    2Doc: The Other Side
    NPO 2 om 23:15 uur
    Het is alweer twee jaar geleden dat Rusland Oekraïne binnenviel. Sindsdien wordt er in de regio hard gevochten, en komen er bij ­beschietingen geregeld burgers om het leven. Documentairemaker Sean Langan doet verslag van de strijd, en spreekt (met gevaar voor eigen leven) met Russische soldaten en burgers aan de ‘Russische kant’ van de frontlinies. Sommigen herhalen nog steeds blindelings de propaganda uit het Kremlin, en citeren Vladimir Putin bijna woord voor woord. Anderen vragen zich hardop af waarom ze daar nou eigenlijk in de Oekraïense blubber liggen.

    Interview