Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Gastrollen Gordon en Chantal Janzen in TV Kantine

    Een nieuw seizoen van het RTL 4-programma TV Kantine begint op 12 januari. Het is voor het eerst dat het programma niet als pauzeshow tussen goed bekeken programma’s wordt uitgezonden.
    Jarco Kriek
    13 december 2012
    comments 0
    Gastrollen Gordon en Chantal Janzen in TV Kantine
    Foto: ANP

    Een nieuw seizoen van het RTL 4-programma TV Kantine begint op 12 januari. Het is voor het eerst dat het programma niet als pauzeshow tussen goed bekeken programma’s wordt uitgezonden.

    De TV Kantine moet in het nieuwe seizoen op eigen kracht op het zaterdagavond komedie-tijdslot van RTL 4 proberen een groot kijkerspubliek te bereiken. Carlo Boszhard en Irene Moors halen hiervoor niet alleen oude typetjes uit de kast. Nieuwe imitaties zoals Robbie Williams en Candy Dulfer komen voorbij.

    Chantal Janzen wordt Barbie

    Gordon en Chantal Janzen vertolken dit seizoen gastrollen in de TV Kantine. Zo kruipt Chantal Janzen in de huid van Samantha de Jong, in Nederland beter bekend als Barbie uit onder andere Oh Oh Cherso. Het is niet voor het eerst dat Gordon en Chantal Janzen samen met Carlo Boszhard en Irene Moors werken. In Zie Ze Vliegen - de Nederlandse bewerking van de Engelse tv-hit Come Fly With Me – waren ze al eerder gezamenlijk op het tv-scherm te zien.

    TV KantineCarlo BoszhardIrene MoorsGordonChantal JanzenRTL 4Samantha de JongBarbieOh Oh Cherso

    Reacties

  1. TV-TIP The Proposal

    The Proposal
    RTL 8 om 20:25 uur
    De Canadese Margaret (Sandra Bullock) heeft een goede baan in de VS. Haar verblijfsvergunning is bijna verlopen, waardoor ze het risico loopt dat ze het land moet verlaten. Daar is maar één oplossing voor: trouwen. Dus dwingt ze haar assistent Andrew (Ryan Reynolds), die ze al jarenlang het leven zuur maakt, tot een huwelijk.

    TV-TIP The Rise and Fall of Victoria's Secret

    The Rise and Fall of Victoria's Secret
    RTL Z om 20:30 uur
    Een paar jaar geleden was het lingeriemerk Victoria’s Secret het helemaal. Met de mooiste modellen, flitsende fashion shows en een exclusief imago veroverden Victoria’s bustehouders en stringetjes de wereld. Achter de schermen van het bedrijf ging echter een door en door verrotte wereld schuil. CEO Les Wexner werkte samen met de beruchte viespeuk Jeffrey Epstein, en de cultuur binnen het bedrijf bleek keihard én vrouwonvriendelijk. Door alle negatieve publiciteit vielen de ‘angels’ keihard van hun wolkjes af, en ging de lingeriegigant een paar jaar geleden zelfs ten onder.

    Interview