Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Geen Apple tv, wel iPhone 5

    Een eigen tv-toestel of settopbox van Apple lijkt er voorlopig nog niet te komen, ondanks meerdere aankondigingen. Het probleem zit vooral in de uitzendrechten.
    Jan-Hein Visser
    12 september 2012
    comments 0
    Geen Apple tv, wel iPhone 5
    Een eigen tv-toestel of settopbox van Apple lijkt er voorlopig nog niet te komen, ondanks meerdere aankondigingen. Het probleem zit vooral in de uitzendrechten.

    Apple is het nog altijd niet eens met veel productiehuizen, omdat de content die zij leveren meestal al eigendom is van de grote kabelbedrijven. Deze bedrijven bezitten in Amerika veel macht en en vrezen dat hun klanten eventueel zouden weglopen als die via een Apple TV gaan kijken. Apple staat deze dagen wel weer in de spotlight vanwege de aankondiging van de iPhone 5.

    Apple Event live via internet

    Woensdag wordt tijdens het Apple Event in San Francisco, live te volgen via het internet, waarschijnlijk wel eindelijk de iPhone 5 aangekondigd. De presentatie van Apple begint om 19.00 uur Nederlandse tijd en is via een live-blog te volgen op internet: http://www.engadget.com/2012/09/12/apple-iphone-5-liveblog/. De website
    http://www.apple.com/apple-events/ is het officiële adres waar alle belangrijke nieuwsfeiten en ontwikkelingen na afloop van de presentatie terug zijn te vinden.
    AppleApple TViPhone

    Reacties

  1. TV-TIP De Verraders

    De Verraders
    RTL 4 om 20:00 uur
    Het team verraders begon dit seizoen voortvarend. De saboteurs boekten een paar grote overwinningen, en ze lieten de getrouwen alle hoeken van het omvangrijke Château de Béguin zien. Langzaam maar zeker herpakten de getrouwen zich, waarna de verraders ook een paar flinke nederlagen om de oren kregen. In de finale zien we of deze omslag genoeg is om het zilver veilig te stellen voor de eerlijke deelnemers. Of lachen de sneaky verraders toch nog als laatst?

    TV-TIP Outback Crystal Hunters

    Outback Crystal Hunters
    discovery om 20:30 uur
    Spirituele types zweren bij de genezende kracht van kristallen en exotische mineralen. De ­Australische outback ligt hier vol mee, dus het geld ligt daar zowat voor het oprapen. Klinkt eenvoudig, maar in de praktijk is het jagen op ­kristallen erg moeilijk. De outback is overdag loeiheet, ’s nachts erg koud, er zijn wilde beesten én je hebt tijdens het graven altijd te maken met instortingsgevaar. Grote risico’s, maar daar staat tegenover dat je met een gelukkige vondst in één klap miljonair kan zijn.

    Interview