Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Horse & Country bij Glashart Media

    Nadat de nieuwe tv-zender Horse & Country eerder bij Caiway begon, is de zender nu ook bij alle tv-aanbieders te zien die van tv- en radiodiensten van Glashart Media gebruikmaken.
    Jarco Kriek
    19 juni 2012
    comments 0
    Horse & Country bij Glashart Media

    Nadat de nieuwe tv-zender Horse & Country eerder bij Caiway begon, is de zender nu ook te zien bij alle tv-aanbieders die van tv- en radiodiensten van Glashart Media gebruikmaken.

    Glashart Media – een dochteronderneming van KPN Telecom – heeft de tv-zender in het pluspakket van Interactieve TV toegevoegd. Hierdoor is Horse & Country via voorkeuzekanaal 292 nu ook bij de tv-aanbieders XMS, Lijbrandt, Edutel, OnsBrabantNet, OnsNetNuenen, OnsNetEindhoven, KickXL, Solcon, Concepts-ICT, Lijbrandt Telecom, Tweak, Helden van Nu en Fieber te ontvangen.

    Paardensportzender start in Nederland

    Horse & Country is al langere tijd op de Engelse tv-markt actief. De Engelse versie is al enige tijd ongecodeerd via de Astra2-satelliet te ontvangen. Op 22 juni tijdens een persconferentie op het CHIO paardensportevenement in Rotterdam vindt de officiële lancering voor de Nederlandse tv-markt plaats. Horse & Country is een tv-zender waar paarden, de paardensport en de bijbehorende country-levensstijl centraal staan.

    Horse & CountryGlashart MediaCaiwayXMSLijbrandtEdutelOnsBrabantNetOnsNetNuenenOnsNetEindhovenKickXLSolconConcepts-ICTLijbrandt TelecomTweakHelden van NuFieberCHIORotterdam

    Reacties

  1. TV-TIP Spoorloos

    Spoorloos
    NPO 1 om 21:30 uur
    In deze laatste Spoorloos van het seizoen heeft Derk Bolt een lastige speurtocht voor de boeg. Rafael en zijn zusjes werden op jonge leeftijd geadopteerd uit Brazilië en hebben eigenlijk geen herinneringen meer aan hun moeder. Voor Derk is het een speciale zaak, want hierna neemt hij na dertig jaar (!) afscheid van zijn rol als presentator. Volgens KRO-NCRV is er geen ruimte meer voor de Spoorloos-veteraan in een opgefriste versie van het programma.

    TV-TIP Jekels Jacht

    Jekels Jacht
    NPO 2 om 22:17 uur
    Diederik Jekel laat in zijn nieuwe programma baanbrekende Nederlandse uitvindingen zien. In de eerste uitzending is Diederik van plan een radioshow te maken met dezelfde apparatuur als honderd jaar geleden. Tegenwoordig neem je zelf makkelijk een podcast op, maar Jekel laat zien hoe ontzettend moeilijk dit vroeger was. De komende weken vertelt hij onder andere over de uitvinding van de kunstnier, de brandslang én een voorloper van de elektrische auto.

    Interview