Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Insight TV gaat programma's online in 4K aanbieden

    Insight TV komt binnenkort met een online platform waarop de zender in 4K en tegen betaling kan worden bekeken.
    Jan-Hein Visser
    20 maart 2017
    comments 0
    Insight TV gaat programma's online in 4K aanbieden

    Het in Hilversum gevestigde kanaal Insight TV onthult binnenkort plannen voor haar nieuwe Subscription Video on Demand (SOVD) platform. Online kan dan via de eigen site van de zender en via Android en iOS apps tegen betaling in 4K-kwaliteit worden gekeken. Insight UHD was ook een tijdlang ongecodeerd via de Astra-1 satelliet te zien, maar is daar gaan coderen. Het signaal is in Duitsland wel beschikbaar via de satelliet maar in Nederland (nog) niet. Insight brengt vooral programma's over sport en avontuur in Ultra HD kwaliteit. De kabelaars in Nederland geven Insight UHD ook (nog) niet door, maar de grote spelers als KPN en Ziggo doen vooralsnog helemaal niets met Ultra HD.

    4KUltra HDInsight HDZiggoKPNCanalDigitaalAstraSOVDVideo on Demand

    Reacties

  1. TV-TIP Bevrijdingsfestivals 2024

    Bevrijdingsfestivals 2024
    NPO 3 om 22:24 uur
    Bij Bevrijdingsdag hoort muziek, en dit jaar zijn Son Mieux, Claude, Flemming en Wende (Snijders) benoemd tot Ambassadeurs van de Vrijheid. De artiesten vliegen van podium naar podium, en geven optredens op de verschillende festivals in Nederland. De muzikanten staan uitgebreid stil bij wat vrijheid voor ze betekent, en natuurlijk valt er ook te genieten van muziek en sfeerimpressies van de afgelopen feestdag.

    TV-TIP Bijbelen met Sterren

    Bijbelen met Sterren
    NPO 2 om 23:39 uur
    Sierduiken, dansen, bloemschikken, kunstschaatsen: bekende Nederlanders zijn van alle markten thuis als een programma ze opbelt. In Bijbelen met Sterren nemen Lenny Kuhr, Berget Lewis en URK!-ster Teun Föhn Bijbelteksten door, onder leiding van dominee Anne-Meta Kobes. Extra nadruk ligt dit seizoen op de feestdagen Hemelvaart en Pinksteren. Hebben deze feestdagen anno 2024 nog betekenis? Bastiaan Ragas deed in het vorige seizoen mee, en is nu ingevlogen om de Bijbelverhalen te vertellen.

    Interview