Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    KPN verkoopt Apple Watch met korting

    KPN is sinds vandaag officieel Apple Watch-dealer. Het verkoopt de interactieve horloge van Apple online en via het eigen XL-winkelnetwerk. Bestaande KPN-klanten krijgen korting.
    Jarco Kriek
    2 oktober 2015
    comments 0
    KPN verkoopt Apple Watch met korting

    KPN is sinds vandaag officieel Apple Watch-dealer. Het verkoopt de interactieve horloge van Apple online en via het eigen XL-winkelnetwerk. Bestaande KPN-klanten krijgen bij aanschaf korting.


    De Apple Watch is op dit moment – naast de online verkoop – alleen nog in de KPN XL-winkel in Amsterdam Duivendrecht te koop. In de komende weken verschijnt de Apple Watch echter in steeds meer KPN-winkels. KPN gaat de horloge in elf verschillende varianten aanbieden. Bestaande KPN-klanten krijgen bij aanschaf van de horloge bij het telecombedrijf een korting van 25 euro. Men moet hiervoor naast de Apple Watch ook een iPhone 6S of iPhone 6S Plus KPN aanschaffen. Naast de consumentenmarkt komt de Apple Watch ook voor zakelijke klanten beschikbaar.

    Apple Watch leuk cadeau feestdagen

    Jaap Postma – directeur Consumentenmarkt van KPN – over de verkoop van de Apple Watch: "Wij geloven dat de Apple Watch één van de leukste cadeaus kan zijn voor de feestdagen en ons streven is dat zoveel mogelijk klanten de Apple Watch ook echt kunnen uitproberen in onze winkels."

    KPNAppleApple WatchhorlogeinteractiefiPhone 6SiPhone 6S Plus

    Reacties

  1. TV-TIP Harcore Pawn

    Harcore Pawn
    RTL 7 om 19:30 uur
    De spanning neemt toe in het pandhuis nadat eigenaar Les in elkaar is gezakt. Seth en Ashley proberen de tent samen te runnen, maar ze hebben allebei hele andere ideeën over hoe ze dat aanpakken. Als Les getuige is van het zoveelste conflict bedenkt hij een wedstrijd: degene die zijn werk het beste doet wordt zijn tijdelijke vervanger. Ondanks Les' plan wordt er nog heel wat afgeruzied in het tiende seizoen van Hardcore Pawn.

    TV-TIP Oh, Wat Een Jaar!

    Oh, Wat Een Jaar!
    RTL 4 om 20:00 uur
    Chantal Janzen, Ruben Nicolai en Gerard Joling zijn weer terug met het negende seizoen van de populaire quiz. Oh, Wat Een Jaar! gaat 'dubbel retro' van start. De teams keren terug naar 1985, waarin Wubbo Ockels de eerste Nederlander in de ruimte werd en Evert van Benthem de Elfstedentocht won. Dat jaar was óók het onderwerp van de allereerste aflevering van Oh, Wat Een Jaar! in 2017, toen nog met Linda de Mol als presentatrice.

    Interview