Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Planet Dinosaur 3D in de winkels

    De BBC toont in september op haar HD-kanaal BBC HD beelden van de documentairefilm Planet Dinosaur in 3D-kwaliteit. De gehele versie van de documentaire ligt al deze maand in de winkels.
    Jarco Kriek
    8 augustus 2012
    comments 0
    Planet Dinosaur 3D in de winkels

    De BBC toont in september op haar HD-kanaal BBC HD beelden van de documentairefilm Planet Dinosaur in 3D-kwaliteit. De gehele versie van de documentaire ligt al deze maand in de winkels.

    Nog nooit kwamen deze gigantische monsters zo dichtbij als in de documentairefilm Planet Dinosaur 3D. Het verhaal wordt op indrukwekkende wijze aan elkaar gepraat door de Engelsman John Hurt. Voor wie de Engelse taal niet machtig is, worden op de DVD- en Blu-Ray Nederlandse ondertitels meegeleverd. Planet Dinosaur 3D laat de dinosauriërs uit de 3D-televisie komen.

    Reis mee in het verleden

    Planet Dinosaur 3D laat je honderden miljoenen jaren in het verleden meereizen en laat je de wereld beleven waarin deze indrukwekkende dieren hebben geleefd. Hierbij wordt gebruikgemaakt van een geheel nieuwe visuele techniek. Ook komt men in de documentairefilm achter interessante fouten over de dinosaurus.

    BBCBBC HD3DPlanet Dinosaur 3DDVDBlu-ray

    Reacties

  1. TV-TIP 90's Dance

    90's Dance
    NPO 3 om 20:22 uur
    Danceformatie T-Spoon scoorde nooit een nummer 1-hit in Nederland, maar ging in 1997 wél de halve wereld over met de zomerhit Sex on the Beach. De groep haalde hoge noteringen in Groot-Brittannië en Nieuw-Zeeland en haalde in Japan wél de nummer 1-notering. In de laatste aflevering van 90’s Dance vertellen alle betrokkenen over de bizarre tijden die aanbraken nadat ze een wereldhit scoorden met de ondeugende dance-classic. Zangeres Linda Estelle durfde haar ouders bijna niet te vertellen over het succes.

    TV-TIP The Survivor

    The Survivor
    RTL 7 om 20:25 uur
    De Poolse Harry Haft (Ben Foster) moet concentratiekamp Auschwitz overleven door letterlijk te vechten voor zijn leven. Een SS-officier dwingt hem om het op te nemen tegen zijn medegevangenen. Hij overleeft het kamp en gaat naar New York. Daar begint hij weer met boksen, in de hoop op bekendheid, zodat zijn geliefde hem terug kan vinden.

    Interview