Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Televisiekok Jeroen Meus valt in de prijzen

    De Belgische televisiekok Jeroen Meus is tot driemaal toe in de prijzen gevallen op het Belgische festival Televisiesterren.
    Jan-Hein Visser
    26 maart 2012
    comments 0
    Televisiekok Jeroen Meus valt in de prijzen
    De Belgische televisiekok Jeroen Meus is tot driemaal toe in de prijzen gevallen op het Belgische festival Televisiesterren.

    Jeroen Meus kreeg de prijzen voornamelijk vanwege zijn tv-programma Dagelijkse Kost dat hij voor de publieke omroep VRT produceert. Meus werd door het publiek uitgeroepen tot meest populaire tv-persoonlijkheid. Daarnaast werd Dagelijkse Kost door het publiek uitgeroepen tot populairste programma en kreeg zijn programma een prijs van de Vlaamse tv-sector.

    Dagelijks op VRT één

    Het programma is ook in Nederland dagelijks te bekijken op VRT één in de namiddag. Meus maakt daar dagelijks een eenvoudig gerecht klaar. Tevens zijn van Dagelijkse Kost al diverse boeken verschenen, die zowel in België als in Nederland goed worden verkocht.
    VRTéénDagelijkse kostJeroen Meus

    Reacties

  1. TV-TIP Wielrennen: Vuelta Feminina

    Wielrennen: Vuelta Feminina
    NPO 1 om 13:11 uur
    De Ronde van Spanje voor vrouwen is tot nu toe meestal een Nederlands feestje. Annemiek van Vleuten won de afgelopen drie edities van de wielerkoers. Nu haar racefiets ergens in een wilg hangt is haar troon vacant. Alle ogen zijn gericht op Demi Vollering, die vorig jaar tweede werd op een paar seconden van Van Vleuten. De Italiaanse Gaia Realini, vorig jaar derde, zal proberen de Nederlandse zegereeks te beëindigen.

    TV-TIP Ik Ben Onzichtbaar

    Ik Ben Onzichtbaar
    NPO 3 om 19:20 uur
    Het verhaal van Joodse kinderen in de Tweede Wereld­oorlog wordt concreet gemaakt met voorwerpen die ze in Nederland achterlieten. Kinderen in de studio kunnen vragen stellen over de poppenhuizen, kleding of instrumenten. Door middel van stopmotion-filmpjes wordt duidelijk wat er met de vorige eigenaartjes van de spullen gebeurd is. Ik Ben Onzichtbaar leert de jeugd over WO II op een manier die dicht op hun eigen belevingswereld aansluit.

    Interview