Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Totaal TV organiseert unieke verkiezing

    TV-gids Totaal TV organiseert ook dit jaar weer de verkiezing van de beste digitale tv-zender van Nederland. Bezoekers van de internetsite van Totaal TV kunnen hun stem uitbrengen.
    Jarco Kriek
    20 augustus 2013
    comments 0
    Totaal TV organiseert unieke verkiezing

    TV-gids Totaal TV organiseert ook dit jaar weer de verkiezing van de beste digitale tv-zender van Nederland. Bezoekers van de internetsite van Totaal TV kunnen hun stem uitbrengen.

    Het is voor het zesde jaar dat Totaal TV de beste digitale tv-zender verkiezing organiseert. 24Kitchen werd vorig jaar door de bezoekers van Totaal TV tot de beste digitale tv-zender gekozen. De redactie van Totaal TV heeft voor de verkiezing van 2013 een lijst met digitale themakanalen samengesteld waarop door lezers van Totaal TV gestemd kan worden. In de lijst zijn onder andere themakanalen van de publieke omroep, RTL Nederland, Discovery en National Geographic Channel opgenomen. Ook nieuwe digitale tv-zenders als TNT doen dit jaar voor het eerst aan de verkiezing mee. Muziekzenders zijn onder meer vertegenwoordigd door 192TV, TV538, TV Oranje, Djazz.tv en BravaNL. Via www.totaaltv.nl/verkiezing kan tot 14 september gestemd worden.

    Totaal TVverkiezingbeste digitale tv-zender 2013digitaaltvtelevisiepolltv-gidspublieke omroepRTL NederlandDiscoveryNational Geographic ChannelFOXTNTTV538192TVTV OranjeBravaNLDjazz.tv24Kitchen

    Reacties

  1. TV-TIP Captain America: Civil War

    Captain America: Civil War
    Veronica om 20:30 uur
    Het wordt volgens de regering tijd om meer restricties op superhelden te leggen, middels een wet. Captain America (Chris Evans) vindt dit een slechte zaak en denkt dat de wereld niet op een overheid kan vertrouwen. Gek genoeg is Iron Man voorstander van deze nieuwe wet. Ook de rest van de Avengers moet nu gedwongen een kant kiezen.

    TV-TIP Zeeman Confronteert

    Zeeman Confronteert
    RTL 5 om 20:30 uur
    Thijs Zeeman is weer aan de beurt om schimmige figuren te achtervolgen en ontmaskeren. Samen met privédetective Nico gaat hij weer achter stalkers, oplichters en malafide bouwbedrijven aan. Een paar van zijn meest spraakmakende zaken van de afgelopen jaren kregen trouwens nog een bizar staartje. Slachtoffers van stalking bleken zichzelf te achtervolgen, of maakten juist andere mensen het leven zuur. Uiteindelijk hielp Thijs’ onderzoek om ook hen te ontmaskeren.

    Interview