Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Ultra HD zender pearl.tv begint op Astra1

    Homeshopping-kanaal pearl.tv gaat vanaf september in Ultra HD-beeldkwaliteit via de Astra1-satelliet uitzenden.
    Jarco Kriek
    13 juli 2015
    comments 5
    Ultra HD zender pearl.tv begint op Astra1

    Homeshopping-kanaal pearl.tv gaat vanaf september in Ultra HD-beeldkwaliteit via de Astra1-satelliet uitzenden. Tevens is de zender in deze betere beeldkwaliteit via internet te bekijken.


    SES is eigenaar van de Astra1-satelliet die op 19,2 graden oost uitzendt. SES Platform Services – een dochterbedrijf van SES – is de technische partner van pearl.tv en verzorgt naast het satellietsignaal ook de Ultra HD-verspreiding van de zender via internet. Het officiële begin van pearl.tv Ultra HD staat voor september tijdens de IFA-beurs gepland. Voorafgaand worden testuitzendingen via de Astra1-satelliet uitgezonden. De uitzendfrequentie is 12.343GHz H – 30000 – 2/3 – DVB-S2 – 8PSK – HEVC. De satellietverspreiding is ongecodeerd.

    Ultra HDUHDTVPearl.tvAstra1SESNSS-806NSS-7SES-6satellietEBUEurovisieEurovisionWKvoetbalBraziliëBBCsatellietkijkerschotelschotelantenneFIFASonyHEVCH.265H.264WK Voetbal 2014BraziliëNLkabelkabelZiggoUPCRio de JaneiroOlympische SpelenSonyHaierLGToshiba

    Reacties

  1. TV-TIP The Proposal

    The Proposal
    RTL 8 om 20:25 uur
    De Canadese Margaret (Sandra Bullock) heeft een goede baan in de VS. Haar verblijfsvergunning is bijna verlopen, waardoor ze het risico loopt dat ze het land moet verlaten. Daar is maar één oplossing voor: trouwen. Dus dwingt ze haar assistent Andrew (Ryan Reynolds), die ze al jarenlang het leven zuur maakt, tot een huwelijk.

    TV-TIP The Rise and Fall of Victoria's Secret

    The Rise and Fall of Victoria's Secret
    RTL Z om 20:30 uur
    Een paar jaar geleden was het lingeriemerk Victoria’s Secret het helemaal. Met de mooiste modellen, flitsende fashion shows en een exclusief imago veroverden Victoria’s bustehouders en stringetjes de wereld. Achter de schermen van het bedrijf ging echter een door en door verrotte wereld schuil. CEO Les Wexner werkte samen met de beruchte viespeuk Jeffrey Epstein, en de cultuur binnen het bedrijf bleek keihard én vrouwonvriendelijk. Door alle negatieve publiciteit vielen de ‘angels’ keihard van hun wolkjes af, en ging de lingeriegigant een paar jaar geleden zelfs ten onder.

    Interview