Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Ultra HD zender pearl.tv begint op Astra1

    Homeshopping-kanaal pearl.tv gaat vanaf september in Ultra HD-beeldkwaliteit via de Astra1-satelliet uitzenden.
    Jarco Kriek
    13 juli 2015
    comments 5
    Ultra HD zender pearl.tv begint op Astra1

    Homeshopping-kanaal pearl.tv gaat vanaf september in Ultra HD-beeldkwaliteit via de Astra1-satelliet uitzenden. Tevens is de zender in deze betere beeldkwaliteit via internet te bekijken.


    SES is eigenaar van de Astra1-satelliet die op 19,2 graden oost uitzendt. SES Platform Services – een dochterbedrijf van SES – is de technische partner van pearl.tv en verzorgt naast het satellietsignaal ook de Ultra HD-verspreiding van de zender via internet. Het officiële begin van pearl.tv Ultra HD staat voor september tijdens de IFA-beurs gepland. Voorafgaand worden testuitzendingen via de Astra1-satelliet uitgezonden. De uitzendfrequentie is 12.343GHz H – 30000 – 2/3 – DVB-S2 – 8PSK – HEVC. De satellietverspreiding is ongecodeerd.

    Ultra HDUHDTVPearl.tvAstra1SESNSS-806NSS-7SES-6satellietEBUEurovisieEurovisionWKvoetbalBraziliëBBCsatellietkijkerschotelschotelantenneFIFASonyHEVCH.265H.264WK Voetbal 2014BraziliëNLkabelkabelZiggoUPCRio de JaneiroOlympische SpelenSonyHaierLGToshiba

    Reacties

  1. TV-TIP Bestemming X

    Bestemming X
    RTL 4 om 20:00 uur
    De negen overgebleven avonturiers vervolgen hun tocht naar bestemming X, zonder exact te weten waar ze zijn. Onderweg krijgen ze opdrachten vol hints, misleidingen en verborgen aanwijzingen. Danique, Julia en Dirk winnen als eerste een privilege waarmee ze exclusieve informatie verkrijgen.

    TV-TIP The Grand Tour

    The Grand Tour
    Veronica om 20:30 uur
    Als je iets maar lang genoeg bewaart wordt het vanzelf veel geld waard. Dit is niet alleen een kreet van mensen die niets weg kunnen gooien, maar óók van de heren van The Grand Tour. Jeremy, Richard en James toeren door de Schotse hooglanden in Italiaanse wagens waarvan ze hopen dat het ooit echte klassiekers worden. De Italiaanse diva’s hebben wel wat problemen in de koude, ruige heuvels, en James May krijgt al snel ­materiaalpech.

    Interview