Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Voetbal: Roemenië – Nederland live op tv, radio en internet

    De voetbaloefeninterland Roemenië – Nederland is dinsdag 14 november live op SBS6 en FOX Sports te zien. Online kan de wedstrijd via Nu.nl en FOX Sports GO bekeken worden.
    Jarco Kriek
    14 november 2017
    comments 3
    Voetbal: Roemenië – Nederland live op tv, radio en internet

    De oefenwedstrijd is voor beide landen van geen waarde omdat ze niet voor het WK voetbal komende zomer in Rusland zijn geplaatst. Voor Nederland is het waarschijnlijk de laatste keer dat Dick Advocaat als bondscoach op de bank zit. Advocaat maakt na de wedstrijd bekend of hij als bondscoach verder wilt gaan.

     

    SBS6

    Op het open net is de voetbalwedstrijd op SBS6 te zien. De voorbeschouwing begint om 19.30 uur. De aftrap is om 20.00 uur in Boekarest. De wedstrijd is ook live op betaalzender FOX Sports Eredivisie te volgen. Op de radio is een uitgebreid live verslag op NPO Radio 1, in Nederland in de ether via FM en DAB+ alsmede wereldwijd online via internet, te horen.

    voetbalOranjeNederlandNederlands ElftalSBS6FOX SportsNPO Radio 1

    Reacties

  1. TV-TIP Wielrennen: Vuelta Feminina

    Wielrennen: Vuelta Feminina
    NPO 1 om 13:11 uur
    De Ronde van Spanje voor vrouwen is tot nu toe meestal een Nederlands feestje. Annemiek van Vleuten won de afgelopen drie edities van de wielerkoers. Nu haar racefiets ergens in een wilg hangt is haar troon vacant. Alle ogen zijn gericht op Demi Vollering, die vorig jaar tweede werd op een paar seconden van Van Vleuten. De Italiaanse Gaia Realini, vorig jaar derde, zal proberen de Nederlandse zegereeks te beëindigen.

    TV-TIP Ik Ben Onzichtbaar

    Ik Ben Onzichtbaar
    NPO 3 om 19:20 uur
    Het verhaal van Joodse kinderen in de Tweede Wereld­oorlog wordt concreet gemaakt met voorwerpen die ze in Nederland achterlieten. Kinderen in de studio kunnen vragen stellen over de poppenhuizen, kleding of instrumenten. Door middel van stopmotion-filmpjes wordt duidelijk wat er met de vorige eigenaartjes van de spullen gebeurd is. Ik Ben Onzichtbaar leert de jeugd over WO II op een manier die dicht op hun eigen belevingswereld aansluit.

    Interview