Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    KPN stunt met gratis televisie of spelconsole voor nieuwe klanten

    De jaarlijkse Black Friday-aanbiedingen van KPN zijn bekend. Nederlanders die deze week voor KPN kiezen, kunnen diverse voordelen krijgen, waaronder een gratis televisie.
    Jarco Kriek
    22 november 2021
    comments 8
    KPN stunt met gratis televisie of spelconsole voor nieuwe klanten
    Foto Getty Images

    De huidige Black Friday-aanbiedingen gelden alleen voor nieuwe klanten en dus niet voor bestaande klanten die het abonnement opnieuw willen verlengen voor een nieuwe periode van een jaar. KPN en Ziggo hebben in het derde kwartaal duizenden klanten verloren. Met tijdelijke acties proberen beide aanbieders van de vaste diensten tv en internet klanten terug te winnen. KPN, Ziggo en T-Mobile proberen regelmatig met extra kortingen en voordelen nieuwe klanten aan zich te binden.

     

    Zelf kiezen

    Nederlanders die in de komende week voor KPN als toekomstig leverancier voor tv en internet kiezen, kunnen zelf kiezen welk welkomstcadeau ze nemen. Het meest in het oog springend, is een gratis 32 inch Philips Smart TV-internettelevisie of de spelconsole Xbox Series S. Maar er kan ook gekozen worden voor twee SuperWifi-punten of een korting van in totaal 210 euro op het abonnement, te verdelen over zes maanden.

    KPNInteractieve TVinternetglasvezelBlack Friday

    Reacties

  1. TV-TIP Costa!!

    Costa!!
    RTL 8 om 20:25 uur
    Anna (Abbey Hoes) gaat met haar vriendin Bibi naar Spanje om de fameuze club te zien waar haar moeder Frida (Katja Schuurman) ooit werkte in Costa!. Die blijkt inmiddels behoorlijk vervallen. Samen met nieuwe vrienden besluiten ze de bar weer in ere te herstellen. Zal Anna net als haar moeder de liefde vinden op deze mooie plek?

    TV-TIP Steenrijk, Straatarm

    Steenrijk, Straatarm
    SBS6 om 20:30 uur
    Hoewel Nederland een rijk land is, leven bijna een miljoen mensen in armoede. Ook Nederlanders die een comfortabel leventje leiden kunnen met een beetje pech in een financieel ravijn terechtkomen. In de nieuwe reeks van Steenrijk, Straatarm ruilen pechvogels weer een week van leven met landgenoten die wél in de slappe was zitten. Vorig seizoen groeide de kritiek op het programma. Zijn de deelnemers met een kleine beurs echt geholpen als ze hun weekbudget uitgeven aan dure sneakers, etentjes of onberispelijke maatpakken? Waarschijnlijk niet echt, maar in Steenrijk, Straatarm hebben ze wel de tijd van hun leven en dát is ook wat waard.

    Interview