Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Viaplay breidt uit met 8.000 afleveringen realityseries hayu

  Viaplay kondigt een dag voor de marktintroductie in Nederland een samenwerking met streamingdienst hayu aan.
  Jarco Kriek
  28 february 2022
  comments 11
  Viaplay breidt uit met 8.000 afleveringen realityseries hayu
  Foto Brunopress

  Hayu is in Nederland als zelfstandige streamingdienst voor €5,99 per maand verkrijgbaar. Bij Viaplay is de hayu-content zonder extra kosten beschikbaar. Vorige week sloot Viaplay-eigenaar Nordic Entertainment Group (NENT) een soortgelijke overeenkomst met STARZPLAY. De content van STARZPLAY is tegen extra betaling beschikbaar bij streamingdienst Amazon Prime Video. Canal Digitaal levert STARZPLAY-content overigens zonder extra kosten bij de meeste abonnementsvormen.

   

  NBCUniversal

  Viaplay en NBCUniversal hebben hun samenwerking omtrent all-reality streamingdienst hayu uitgebreid naar Nederland. Vanaf de marktintroductie van Viaplay in Nederland op 1 maart, kan het Nederlandse publiek genieten van een breed scala van 's werelds meest populaire realityshows van hayu als onderdeel van een Viaplay-abonnement en dus zonder extra kosten.

   

  Wat biedt hayu?

  All-reality streamingdienst hayu biedt een ruime keuze aan non-scripted subgenres, waaronder celebrities, lifestyle, wonen en design, dating, koken, mode en true crime. De samenwerking met Viaplay omvat hayu's aanbod van de internationale hitseries Keeping Up With the Kardashians en de nieuwste seizoenen van de series Below Deck, Million Dollar Listing, Vanderpump Rules en The Real Housewives. In totaal zullen meer dan 8.000 reality-tv afleveringen beschikbaar zijn voor Viaplay-abonnees. De meeste nieuwe series gaan op hayu in Nederland in première op dezelfde dag als in de Verenigde Staten.

   

  Meer dan alleen sport

  Filippa Wallestam, Chief Content Officer van de NENT Group: "Reality content geniet een enorme populariteit in Nederland, en hayu hits zoals The Real Housewives en Keeping Up With the Kardashians behoren tot de bekendste van het genre. Viaplay zal de enige Nederlandse streamingdienst zijn die hayu aanbiedt zonder extra kosten voor abonnees. Samen met onze Viaplay Originals, Hollywood films en series, en natuurlijk premium live sport, kunnen kijkers zich vanaf 1 maart verheugen op een uniek en zeer voordelig aanbod."

   

  Viaplay in Nederland

  Op 1 maart 2022 wordt Viaplay in Nederland gelanceerd. De streamingdienst van Nordic Entertainment Group brengt een uniek aanbod van premium live sport, Viaplay Originals, internationale films en series en content voor kinderen. Een abonnement kan direct bij Viaplay worden afgesloten of via verschillende partners, waaronder KPN, VodafoneZiggo (Ziggo), T-Mobile en Delta Fiber (Delta en Caiway).

  Nordic Entertainment GroupNENThayu

  Reacties

 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview