Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Voetbal: Champions League Ajax – PAOK Saloniki live op televisie en radio

    Ajax verdedigt in de eigen Johan Cruijff ArenA een 2-2 gelijkspel tegen PAOK Saloniki uit Griekenland. Inzet is een plaats in de play-off van voetbalcompetitie Champions League.
    Peter de Koning
    13 augustus 2019
    comments 1
    Voetbal: Champions League Ajax – PAOK Saloniki live op televisie en radio
    Foto ANP

    Ajax – PAOK Saloniki wordt op dinsdag 13 augustus gespeeld. De aftrap van de wedstrijd is om 20.30 uur. Door het gelijke spel in Griekenland zijn de kansen voor Ajax uitstekend om om een plaats in de groepsfase van de Champions League te gaan strijden. Ajax speelde vorig seizoen in de halve finale van deze belangrijke Europese voetbalcompetitie. VodafoneZiggo heeft de uitzendrechten van het tweeluik van Ajax tegen PAOK Saloniki gekocht.

     

    Ziggo Sport

    Klanten van kabelbedrijf Ziggo kunnen de wedstrijd via voorkeuzekanaal 14 op digitaal basiskanaal Ziggo Sport volgen. Wie bij andere distributeurs zoals KPN, Canal Digitaal en T-Mobile naar televisie kijkt, kan terecht op het kanaal Ziggo Sport Select van betaalzender Ziggo Sport Totaal. Speciaal voor deze wedstrijd wordt Ziggo Sport Select door vrijwel alla distributeurs tijdelijk opengezet zodat zonder aanvullend abonnement naar de verrichtingen van Ajax in de Champions League gekeken kan worden.

     

    NPO Radio 1

    Op de radio zijn zeer uitgebreide impressies van de voetbalwedstrijd op NPO Radio 1 te beluisteren. Deze radiozender is in Nederland via FM en DAB+ in de ether alsmede wereldwijd via internet met apps als RadioNed+ en TuneIn te beluisteren.

    ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalNPO Radio 1voetbalChampions LeagueAjax

    Reacties

  1. TV-TIP Costa!!

    Costa!!
    RTL 8 om 20:25 uur
    Anna (Abbey Hoes) gaat met haar vriendin Bibi naar Spanje om de fameuze club te zien waar haar moeder Frida (Katja Schuurman) ooit werkte in Costa!. Die blijkt inmiddels behoorlijk vervallen. Samen met nieuwe vrienden besluiten ze de bar weer in ere te herstellen. Zal Anna net als haar moeder de liefde vinden op deze mooie plek?

    TV-TIP Steenrijk, Straatarm

    Steenrijk, Straatarm
    SBS6 om 20:30 uur
    Hoewel Nederland een rijk land is, leven bijna een miljoen mensen in armoede. Ook Nederlanders die een comfortabel leventje leiden kunnen met een beetje pech in een financieel ravijn terechtkomen. In de nieuwe reeks van Steenrijk, Straatarm ruilen pechvogels weer een week van leven met landgenoten die wél in de slappe was zitten. Vorig seizoen groeide de kritiek op het programma. Zijn de deelnemers met een kleine beurs echt geholpen als ze hun weekbudget uitgeven aan dure sneakers, etentjes of onberispelijke maatpakken? Waarschijnlijk niet echt, maar in Steenrijk, Straatarm hebben ze wel de tijd van hun leven en dát is ook wat waard.

    Interview