Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Ziggo vernieuwt firmware Mediabox Next: gebruikers klagen

    Een nieuwe firmwareversie die Ziggo heeft uitgebracht voor Mediabox Next heeft tot opschudding geleid onder veel gebruikers van de nieuwe 4K Ultra HD (UHD) tv-ontvanger.
    Jarco Kriek
    16 juli 2019
    comments 22
    Ziggo vernieuwt firmware Mediabox Next: gebruikers klagen

    Liberty Global brengt de nieuwe tv-ontvanger in diverse landen – waaronder Nederland (Ziggo) en België (Telenet) – op de markt. Ziggo heeft onlangs de nieuwe firmwareversie 4.17 in Mediabox Next geplaatst. Liberty Global en Ziggo brengen regelmatig nieuwe firmware voor deze tv-ontvanger uit. Lees hier alle vernieuwingen in de nieuwe firmwareversie.

     

    Klanten klagen

    Enkele gebruikers niet gelukkig met de nieuwe firmwareversie. Dii blijkt uit reacties omtrent de nieuwe firmware die op diverse forums, waaronder het eigen gebruikersforum van het kabelbedrijf, te lezen zijn. "Ze maken van een goed product weer een bende" is bijvoorbeeld de ongezouten mening van een van de gebruikers van Mediabox Next naar aanleiding van de automatisch installatie van firmwareversie 4.17. Klachten gaan onder meer over minder snelle werking van de tv-ontvanger. Overigens laat het gros van de Mediabox Next-gebruikers zich positief over de nieuwe firmwareversie uit.

     

    Beeldkwaliteit

    Ook zijn de problemen met beeldkwaliteit die een klein deel van de gebruikers van Mediabox Next melden, bij deze groep met de nieuwe firmware nog niet opgelost. Overigens zegt het overgrote deel van de gebruikers van Mediabox Next geen last van de beeldproblematiek te hebben.

    ZiggoVodafoneZiggoMediabox NextLiberty Globalfirmware4KUltra HDUHDklantenabonneesbeeldkwaliteitklachten

    Reacties

  1. TV-TIP 90's Dance

    90's Dance
    NPO 3 om 20:22 uur
    Danceformatie T-Spoon scoorde nooit een nummer 1-hit in Nederland, maar ging in 1997 wél de halve wereld over met de zomerhit Sex on the Beach. De groep haalde hoge noteringen in Groot-Brittannië en Nieuw-Zeeland en haalde in Japan wél de nummer 1-notering. In de laatste aflevering van 90’s Dance vertellen alle betrokkenen over de bizarre tijden die aanbraken nadat ze een wereldhit scoorden met de ondeugende dance-classic. Zangeres Linda Estelle durfde haar ouders bijna niet te vertellen over het succes.

    TV-TIP The Survivor

    The Survivor
    RTL 7 om 20:25 uur
    De Poolse Harry Haft (Ben Foster) moet concentratiekamp Auschwitz overleven door letterlijk te vechten voor zijn leven. Een SS-officier dwingt hem om het op te nemen tegen zijn medegevangenen. Hij overleeft het kamp en gaat naar New York. Daar begint hij weer met boksen, in de hoop op bekendheid, zodat zijn geliefde hem terug kan vinden.

    Interview