Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    CanalDigitaal kiest StormMC als partner voor online marketing

    Eviso, het marketingbedrijf van CanalDigitaal heeft het Marketing Consultancy burau StormMC gekozen als partner voor online affiliate marketing activiteiten.
    Jan-Hein Visser
    19 augustus 2011
    comments 0
    CanalDigitaal kiest StormMC als partner voor online marketing
    Eviso, het marketingbedrijf van CanalDigitaal heeft het Marketing Consultancy burau StormMC gekozen als partner voor online affiliate marketing activiteiten. Het gaat om voor de gemiddelde consument soms wat technisch aandoende termen maar het doel is eenvoudigweg om CanalDigitaal nog een grotere bekendheid te geven.

    De samenwerking concentreert zich op de Nederlandse markt
    waarbij gestart zal worden met affiliate marketing, 'conversieverbetering' en de ontwikkeling van banners en 'landingpages'. Uitbreiding naar België, Oostenrijk en de andere landen worden verkend want in die landen is M7 Group S.A. (eigenaar van CanalDigitaal) ook actief met digitale pakketten.
     
    Dennis Stolk, Directeur Eviso Nederland zegt over de keuze voor StormMC: "Samen met StormMC kunnen we onze affiliatie activiteiten verder uitzetten en optimaliseren. Hierdoor kunnen we affiliate marketing bij CanalDigitaal naar een hoger niveau brengen en verder professionaliseren”.
           
    Haico Pols, directeur van StormMC geeft aan erg trots te zijn op de samenwerking: "Vanwege de enorme gedrevenheid en ambitieuze doelen van CanalDigitaal is het goed en pragmatisch schakelen. We dagen elkaar voortdurend uit met nieuwe ideeën en initiatieven. Hierbij wordt altijd gestreefd naar het maximale resultaat”.


    CanalDigitaal

    Reacties

  1. TV-TIP 90's Dance

    90's Dance
    NPO 3 om 20:22 uur
    Danceformatie T-Spoon scoorde nooit een nummer 1-hit in Nederland, maar ging in 1997 wél de halve wereld over met de zomerhit Sex on the Beach. De groep haalde hoge noteringen in Groot-Brittannië en Nieuw-Zeeland en haalde in Japan wél de nummer 1-notering. In de laatste aflevering van 90’s Dance vertellen alle betrokkenen over de bizarre tijden die aanbraken nadat ze een wereldhit scoorden met de ondeugende dance-classic. Zangeres Linda Estelle durfde haar ouders bijna niet te vertellen over het succes.

    TV-TIP The Survivor

    The Survivor
    RTL 7 om 20:25 uur
    De Poolse Harry Haft (Ben Foster) moet concentratiekamp Auschwitz overleven door letterlijk te vechten voor zijn leven. Een SS-officier dwingt hem om het op te nemen tegen zijn medegevangenen. Hij overleeft het kamp en gaat naar New York. Daar begint hij weer met boksen, in de hoop op bekendheid, zodat zijn geliefde hem terug kan vinden.

    Interview