Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Horse & Country bij Glashart Media

    Nadat de nieuwe tv-zender Horse & Country eerder bij Caiway begon, is de zender nu ook bij alle tv-aanbieders te zien die van tv- en radiodiensten van Glashart Media gebruikmaken.
    Jarco Kriek
    19 juni 2012
    comments 0
    Horse & Country bij Glashart Media

    Nadat de nieuwe tv-zender Horse & Country eerder bij Caiway begon, is de zender nu ook te zien bij alle tv-aanbieders die van tv- en radiodiensten van Glashart Media gebruikmaken.

    Glashart Media – een dochteronderneming van KPN Telecom – heeft de tv-zender in het pluspakket van Interactieve TV toegevoegd. Hierdoor is Horse & Country via voorkeuzekanaal 292 nu ook bij de tv-aanbieders XMS, Lijbrandt, Edutel, OnsBrabantNet, OnsNetNuenen, OnsNetEindhoven, KickXL, Solcon, Concepts-ICT, Lijbrandt Telecom, Tweak, Helden van Nu en Fieber te ontvangen.

    Paardensportzender start in Nederland

    Horse & Country is al langere tijd op de Engelse tv-markt actief. De Engelse versie is al enige tijd ongecodeerd via de Astra2-satelliet te ontvangen. Op 22 juni tijdens een persconferentie op het CHIO paardensportevenement in Rotterdam vindt de officiële lancering voor de Nederlandse tv-markt plaats. Horse & Country is een tv-zender waar paarden, de paardensport en de bijbehorende country-levensstijl centraal staan.

    Horse & CountryGlashart MediaCaiwayXMSLijbrandtEdutelOnsBrabantNetOnsNetNuenenOnsNetEindhovenKickXLSolconConcepts-ICTLijbrandt TelecomTweakHelden van NuFieberCHIORotterdam

    Reacties