Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Twinzz lijkt te floppen

    Het TROS-programma Twinzz met presentatrice Yolanthe Cabau van Kasbergen slaat niet aan. De kijkcijfers waren gisteravond nog lager dan vorige week.
    21 maart 2008
    comments 0
    Twinzz lijkt te floppen
    Het TROS-programma Twinzz met presentatrice Yolanthe Cabau van Kasbergen slaat niet aan. De kijkcijfers waren gisteravond nog lager dan vorige week.

    De TROS zendt de talentenjacht voor tweelingen uit op prime-time op Nederland 1. Vorige week keken er 819.000 mensen, het kijkcijfer van gisteren was 730.000, zo blijkt uit cijfers van de Stichting Kijkonderzoek.

    Ter vergelijking: het 20.00 Uur Journaal dat voor Twinzz werd uitgezonden trok het dubbele aantal kijkers. Het programma na Twinzz, 100 Het Huwelijk was goed voor ruim een miljoen kijkers.

    TwinzzYolanthe Cabau van Kasbergenkijkcijfers

    Reacties

  1. TV-TIP Ik Ben Onzichtbaar

    Ik Ben Onzichtbaar
    NPO 3 om 19:20 uur
    Het verhaal van Joodse kinderen in de Tweede Wereld­oorlog wordt concreet gemaakt met voorwerpen die ze in Nederland achterlieten. Kinderen in de studio kunnen vragen stellen over de poppenhuizen, kleding of instrumenten. Door middel van stopmotion-filmpjes wordt duidelijk wat er met de vorige eigenaartjes van de spullen gebeurd is. Ik Ben Onzichtbaar leert de jeugd over WO II op een manier die dicht op hun eigen belevingswereld aansluit.

    TV-TIP Dwars door de Lage Landen

    Dwars door de Lage Landen
    NPO 2 om 20:16 uur
    Arnout Hauben wandelt van Lauwersoog naar De Panne, en betreedt in deze week Drenthe. Zijn groep wordt opgeschrikt door het gebrul van een leeuw, en na een korte zoektocht vinden ze een opvang voor mishandelde dieren. Niet ver daar vandaan bezoeken ze Wilhelminaoord, waar vroeger arme families en zwervers aan het werk werden gezet. Arnaud spreekt met de laatste zwerver in het dorp, en dat blijkt een bijzonder figuur.

    Interview