Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Vanavond exclusieve Shownieuws met Jermaine Jackson

    Jackson-mania op SBS 6. In de loop naar de start van Move Like Michael Jackson vele programma's die de kijker moet laten warm lopen.
    Jarco Kriek
    3 maart 2010
    comments 0
    Vanavond exclusieve Shownieuws met Jermaine Jackson

    Jermaine Jackson, de broer van poplegende Michael Jackson, staat vanavond live aan de desk bij de vroege editie van Shownieuws. Jermaine is in Nederland voor het nieuwe SBS 6-programma Move Like Michael Jackson, dat zaterdagavond van start gaat.

    Jermaine Jackson heeft een belangrijke rol in de zoektocht naar de beste danser met Michael Jackson-moves. Shownieuws – Vroege Editie is vanavond om 19.15 uur te zien bij SBS 6. Speciaal voor Shownieuws heeft Jermaine Jackson zijn agenda aangepast om in de studio aanwezig te kunnen zijn. Sjimmy Bruijninckx en Patty Brard vragen hem het hemd van het lijf over zijn broer Michael, zijn verblijf in Nederland en natuurlijk over zijn aandeel in het nieuwe dansprogramma. Het exclusieve interview is vanavond vanaf 19.15 uur te zien in Shownieuws.

    Move Like Michael Jackson is vanaf a.s. zaterdag om 20.00 uur te zien bij SBS 6.
     
    SBS6Michael JacksonJermaine JacksonMove Like Michael Jackson

    Reacties

  1. TV-TIP Orphan Black: Echoes

    Orphan Black: Echoes
    NPO 3 om 22:06 uur
    Actrice Tatiana Maslany brak door met haar veertiendubbelrol als kloon in de SF-thriller Orphan Black. In de nieuwe spin-off Echoes wordt een jonge vrouw (Krysten Ritter) wakker met extreem geheugenverlies. Dr. Kira Manning, de dochter van Orphan Black-hoofdpersoon Sarah, probeert de vergeetachtige Lucy te helpen. Echoes speelt jaren na de originele serie, en de kloontechnologie uit Orphan Black is alweer passé. Wat ervoor in de plaats kwam is nóg luguberder.

    TV-TIP 2Doc: Spijtmoeders

    2Doc: Spijtmoeders
    NPO 2 om 22:17 uur
    Voor veel vrouwen is het moederschap het ultieme levensdoel. Anderen ­beginnen met frisse moed aan het leven met kinderen, maar ontdekken dat het anders is dan ze vooraf hadden verwacht. In Spijtmoeders vertellen drie vrouwen dat ze achteraf gezien eigenlijk geen moeder hadden willen worden. Vanwege het taboe op het onderwerp, en de schaamte die ze voelen, komen de moeders niet echt in beeld: ze worden uitgebeeld als realistische poppen.

    Interview