Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Weer RTL 5-programma onder vuur

    Voor de tweede keer in één week tijd wordt RTL 5 van kijkersbedrog beticht. Dit keer zijn er bedenkingen bij de authenticiteit van het programma Ik heb het nog nooit gedaan.
    Jarco Kriek
    22 mei 2013
    comments 0
    Weer RTL 5-programma onder vuur

    Voor de tweede keer in één week tijd wordt RTL 5 van kijkersbedrog beticht. Dit keer zijn er bedenkingen bij de authenticiteit van het spraakmakende programma Ik heb het nog nooit gedaan.

    Eerder moest RTL Nederland bekennen dat men de kijker in het tv-programma Killer Karaoke op het verkeerde been had gezet. Na een stortvloed van kritiek over slangen die in een waterbak vol met ijsklontjes werden gegooid, bekende RTL-topman Matthias Scholten dat de ijsklontjes nep en van plastic waren. Het zou niet om ijswater, maar om water op kamertemperatuur gaan.

    Maagdenprogramma doorgestoken kaart

    Nu zijn er bedenkingen bij het RTL 5-programma Ik heb het nog nooit gedaan. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Eén van de kandidaten die met een maagdelijke deelnemer van het programma op date ging, zegt op internet dat ze een actrice is. Ze stelt wel dat de deelnemers aan het tv-programma wel degelijk maagd zijn. Producent Ewout Genemans laat stellig weten dat het programma geen doorgestoken kaart is. "Het is de grootst mogelijke onzin. Linda is niet betaald en komt niet van een castingbureau. Ze is wellicht teleurgesteld dat de date niet resulteerde in een relatie", aldus Genemans.

    RTL 5RTL5RTL NederlandIk heb het nog nooit gedaanKiller KaraokeMatthias ScholtenEwout GenemansLinda Dummer

    Reacties